Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі затопило вулицю Велику Діївську водами Дніпровського метрополітену

У Дніпрі затопило вулицю Велику Діївську водами Дніпровського метрополітену

Подію ліквідували дві доби.

28 липня о 13:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок пошкодження колектору, в який здійснюють скидання води стаціонарні насоси Дніпровського метрополітену, йде затоплення проїжджої частини дороги та подвір'я на приватній території по вулиці Велика Діївська та провулку Червонокалиновий Новокадацький район, місто Дніпро.

До місця події було направлено черговий караул 4 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Рятувальники за допомогою мотопомпи відкачують воду з території приватних домоволодінь для недопущення затоплення будинків.

Підтоплені подвір'я на приватній території рівнем води 0,4-0,5м. Подія по відкачці води триває.

Також, двома аварійними бригадами КП “Гідроспоруди” проводяться роботи по відновленню роботи колектора (прочищення дренажної системи, відкачується бруд з колектору), та вирішується питання щодо залучення техніки міських комунальних служб.

29 липня за допомогою двох мотопомп, рятувальники 4 та 5 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України в області проводять роботи по відкачуванню води з територій приватних домоволодінь. Відкачано 3936 куб. м води (з початку події 5280 куб. м), роботи тривають.

Аварійними бригадами КП «Гідроспоруди» прочищено колектор, рівень води почав зменшуватись.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Василий  (30.07.18 21:13): Фраза "воды днепропетровского метрополитена" звучит, как "воды Тихого океана")). Впечатление такое, будто днепропетровский метрополитен - это подземная водная артерия... Какой недоумок составлял и утверждал статью?! Речь идет о подземных водах. И к метрополитену они отношения не имеют - иначе вместо поездов там бы плавали подводные лодки. Відповісти | З цитатою
малыш  (30.07.18 15:35): утекают деньги стремительно, но в сроки не укладываются и мы подождем еще годик. Відповісти | З цитатою
Я не поняла..  (30.07.18 13:21): Это убытки бюджэту - надо бы пополнить карточку.. - кто гаразд? Відповісти | З цитатою
василий  (30.07.18 12:31): Строительство метро в Днепре
https://youtu.be/LXNQ7gcA61s
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті