Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Смачно поїв, а платити не захотів: у Дніпрі спіймали професійного крадія обідів

Смачно поїв, а платити не захотів: у Дніпрі спіймали професійного крадія обідів

Смачно поїв, а платити й не збирався.

До одного з ресторанів Дніпра зайшов повечеряти молодий чоловік. Зробив замовлення на 500 гривень — реберця, картопля фрі, гриби-гриль — усього по дві порції і на одну велику тарілку. Співробітникам закладу клієнт видався підозрілим, тож пильнували. Офіціант помітив: молодик підклав у тарілку зі стравою волосся, після чого звернувся до адміністрації ресторану зі скаргою.

До ресторану викликали поліцію, прибула слідчо-оперативна група. Шахрай зізнався, що такий трюк провертає не вперше — безкоштовно поїсти йому вдалося вже у кількох закладах міста. Ба і більше — об’їв уже цілу відому в Дніпрі мережу.

Виявляється, за таку фактичну “крадіжку вечері” адміністративна чи кримінальна відповідальність законом не передбачена.

Керуючий рестораном Артем каже: судитися із нахабою не будуть, але інформацію про неприємний випадок і “голодного” суб’єкта поширять серед колег. Тож не радить іншим повторювати змальований у сюжеті фокус.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Все правильно сделал  (21.12.17 15:54): У народа нет денег на еду. Нашару жрать не комильфо конечно, надо все в тетрадочку записывать на счет Петра П. Когда нибудь этот бык ответит за все что со страной сотворил Відповісти | З цитатою
Клізьма  (21.12.17 13:42): Ревизор - гурман. В передачу его к Фреймунд или в китайский ресторан козявок поесть до упора и рыголетто. Відповісти | З цитатою
укуснопоел  (21.12.17 10:11): Ну поел,та и поел...приятного аппетита. Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (21.12.17 09:40): Откушать раз на такую сумму нонче подозрительно.. вот, если на месяц растянул,- никто бы и не узрел.. - можно было не одну литру под рё..рышки запустить.. Відповісти | З цитатою
хе-хе  (21.12.17 09:22): блин, этож Бородач - понять и простить))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті