Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
07:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Київстар запустив нові тарифи: економія 50% на мобільному зв'язку, інтернеті і ТБ

Київстар запустив нові тарифи: економія 50% на мобільному зв'язку, інтернеті і ТБ

Київстар запустив оновлену лінійку тарифів «Київстар Все разом», які об'єднують в одному пакеті послуги мобільного зв'язку, домашнього інтернету і ТБ.

Нова лінійка включає тарифи «Все разом. Плюс», «Все разом. Смарт» та «Все разом. Екстра». Тепер знижка на послуги становить 50%, незалежно від обраного тарифного плану з вартістю від 110 до 155 гривень на місяць.

У тарифах «Все разом. Плюс» (110 грн./міс.) і «Все разом. Смарт» (125 грн./міс.) оператор, відповідно, включив 50 і 100 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів, 3 ГБ і 6 ГБ мобільного інтернету, послуги« Домашній інтернет» та «Домашнє ТБ».

У максимальному тарифі - «Все разом. Екстра» (155 грн./міс.) - 300 хвилин для дзвінків на мережі інших мобільних операторів та безлімітний мобільний інтернет, Домашній інтернет» та «Домашнє ТБ». У всій лінійці дзвінки всередині мережі Київстар - необмежені.

Незалежно від обраного тарифу оператор збільшив швидкість домашнього інтернету до 100 Мбіт/с, а в подарунок дає «базове» «Домашнє ТБ» з доступом до 19 популярним телеканалам і відео-бібліоки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті