Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі ще одна дитяча лікарня отримала CUBA BUBA

У Дніпрі ще одна дитяча лікарня отримала CUBA BUBA

27 жовтня новий медичний заклад отримав модуль для дитячого дозвілля. Цього разу домівкою CUBA BUBA стала поліклініка при Дитячій міській клінічній лікарні №5.

Як і раніше, перед модулем поставлено 3 завдання: користування ним має приносити радість, він має збагачувати лікарняне середовище елементами актуальної архітектури, його матеріали – бути екологічними та безпечними.

Нова CUBA BUBA апелює до активних форм пізнання, зокрема – через тіло та рух. Модуль запрошує малят у стерильний простір із десятками тисяч отворів, який можна вільно заповнювати кольоровими канатами.

Вікове призначення конструкції – 3–16 років. Проте найбільше вона зацікавить дітей дошкільного та молодшого шкільного віку – тобто тих, хто зазвичай не здатен розважити себе у лікарні самостійно (наприклад, за допомогою книги).

Ідея конструкції з’явилася після спостережень за «життям» першого модуля, що показали: в лікарні діти більше зацікавлені у рухомому дозвіллі, ніж в читанні чи малюванні.

Автори проекту – українські архітектори Катерина та Валерій Кузнєцови. Проект є благодійною інціативою Владі Брусиловскої.

Місце встановлення конструкції – Дитяча міська клінічна лікарня №5 (Поліклініка №2), вул. Т. Шевченка, 6А. Перший модуль серія CUBA BUBA встановлено у Дитячій клінічній лікарні №3.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті