Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському припинено діяльність наркопритону

У Кам'янському припинено діяльність наркопритону

Мешканці однієї з квартир по вулиці Михайла Грушевського поскаржилися до поліції, що із сусідньої оселі чути неприємний наркотичний запах, у під’їзді розкидані шприці та йде постійний потік осіб, схожих на наркозалежних.

В рамках кримінального провадження поліцейські Кам’янського спільно із співробітниками місцевої прокуратури провели санкціонований обшук в квартирі 40-річної жінки.

Під час обшуку в одній із кімнат були виявлені та вилучені два фрагменти пластикових пляшок об’ємом 2 та 1,5 л з нашаруванням речовини бурого кольору, 2 медичні шприці об’ємом 20 мл з ватними тампонами білого та бурого кольору, 2 медичні шприці, об’ємом 2,5 мл та медичний шприц об’ємом 2 мл із залишками рідини бурого кольору, скляний флакон із залишками рідини бурого кольору.

В другій кімнаті, в дерев’яному ящику з-під інструментів, було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет з речовиною зеленого кольору рослинного походження в подрібненому стані.

Крім того, на момент обшуку в квартирі перебували 44-річний чоловік та 37-річна жінка, які пояснили правоохоронцям, що вони прийшли, аби виготовити та вжити наркотичний засіб «метамфетамін».

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 317 Кримінального Кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Слідчим відділом Кам’янського ВП за узгодженням з місцевою прокуратурою жінці повідомлено про підозру.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті