Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янській ДЮСШ № 4 відбулася посвята в юні спортсмени

|«« «« »» »»|

17 жовтня на базі дитячо-юнацької спортивної школи № 4 відбувся урочистий захід «Посвята в спортсмени-2017».

У цьому навчальному році 230 школярів Кам'янського поповнили лави учнів спортивної школи. В урочистій лінійці взяли участь тренери-викладачі та спортсмени всіх відділень ДЮСШ №4 – дзюдо, спортивна акробатика, художня гімнастика, стрибки на акробатичній доріжці, велосипедний спорт. Підтримати юних спортсменів прийшли їхні батьки та родичі.

Новачків спорту вітали міський голова Андрій Білоусов, його заступник Владислав Мелешко, начальник відділу спорту та молоді міської ради Анатолій Івашина, директор комунального закладу «Спорт для всіх» Світлана Наволочко.

Андрій Білоусов привітав дітей із важливим кроком у житті, зазначивши, що схвалює їх вибір, адже заняття спортом виховують силу духу і характер, тренують дисципліну, витримку і цілеспрямованість.

Директор ДЮСШ №4, голова міської Федерації тхеквондо ВТФ Олександр Кірпа зазначив, що йому приємно бачити таку велику кількість спортсменів-початківців. Він запевнив батьків, які привели дітей на заняття, у правильному виборі, адже в спортивній школі працює професійний тренерський колектив і є вся необхідна технічна база.

Також під час свого виступу директор ДЮСШ поділився з батьками радісною новиною про те, що завдяки зусиллям міського голови і перемозі Кам'янського на конкурсі в Мінрегіоні за рахунок європейських інвестицій у будівлі спортивної школи буде проведено комплексну термомодернізацію із заміною вікон та утепленням фасаду, тому в приміщеннях стане ще тепліше і комфортніше.

«Також завдяки підтримці міського голови і прийнятим програмам, спрямованим на розвиток спорту в нашому місті, ми придбали необхідне обладнання для всіх спортивних відділень, тому діти не будуть нудьгувати в залах, а зможуть повноцінно тренуватися», – сказав Олександр Кірпа.
Під час заходу відбулась церемонія нагородження кращих спортсменів і тренерів ДЮСШ №4 за професіоналізм і високі досягнення в спорті.

Для гостей свята і юних вихованців з показовими номерами виступали представники всіх відділень спортивної школи.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті