Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам`янчанин Іван Вільховий переміг в професійному турнірі ММА

Кам`янчанин Іван Вільховий переміг в професійному турнірі ММА

У селі Соколово (Новомосковський район) на недавно відкритій базі відпочинку "Бункер" 19 серпня пройшов професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА. Організаторами виступили ліга MMA PRO UKRAINE і байкерський рух Bandidos.

Як повідомив тренер кам'янського клубу "Герць" Костянтин Тимченко, на рингу були проведені 12 поєдинків. У чотирьох з них брали участь бійці клубу "Герць". У ваговій категорії 61 кг виступав п'ятнадцятирічний Назар Кравець, який попався на задушливий прийом від суперника з дніпровського клубу "Патріот". Дмитра Позднякова (66 кг) за очками переміг суперник з Кривого Рогу. Свій бій програв і Євген Гобова (84 кг), який потрапив на задушливий прийом "трикутник", що провів кріворожанин Дмитро Лут. Дуже успішно виступив Іван Вільховий. У ваговій категорії 77 кг вічний суперник Роман Капліч з клубу "Вікінг" (Кривий Ріг) зробив виклик Вільховому. До цього поєдинку вони з'ясовували стосунки в фіналах аматорських змагань. Виступаючи за професійними правилами Іван уже на сороковій секунді завершив бій на свою користь больовим прийомом на руку. Р.S. Треба згадати, що 12 серпня в Миколаєві Євген Гобова і супертяж Антон Єрмашкевич взяли участь в професійному турнірі. На жаль, Женя програв вже на першій хвилині поєдинку, а Антон на четвертій. Поступився в цей день, тільки в профтурнір в селі Гречине, і Назар Кравець. Там же Іван Вільховий достроково (на 45 секунді) больовим прийомом "скручування п'яти" переміг представника кам`янського клубу "Адреналін" Олександра Удовико.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті