Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У віддаленому районі Кам`янського відроджують до життя соціально-культурні об`єкти

|«« «« »» »»|

Дві порожніх будівлі – клуб і спорткомплекс, що по вулиці Колеусівській, №3 і №7, які перебували у власності ПАТ «Євраз ДКХЗ», переходять у розпорядження міста.

Зараз приміщення ремонтують, а після капітального ремонту вони будуть передані на баланс територіального центру соціального забезпечення Південного району. Тут буде створено спеціальне відділення, де зможуть обслуговуватися малозабезпечені сім'ї, люди похилого віку, громадяни з особливими потребами, а також всі бажаючі.

За словами директора територіального центру Анни Берковської, фахівцями вже розроблена і затверджена комплексна програма розвитку даного відділення. Згідно з нею, в клубі будуть функціонувати різноманітні секції для дітей і людей різного віку – танці, хореографія, бібліотека, університет третього віку. У спорткомплексі городяни зможуть відвідувати тренажерний зал, грати у волейбол, баскетбол, настільний теніс, бадмінтон. Також тут будуть проводитися різні командні змагання.

Хід ремонтних робіт 17 серпня проінспектували Кам'янський міський голова Андрій Білоусов та його заступник, голова адміністрації Південного району Світлана Колісніченко.

Як зазначив міський голова, будівельно-відновлювальні роботи виконуються за графіком. У приміщеннях працюють будівельні бригади. Для спорткомплексу закуповується сучасний спортивний інвентар та інше необхідне обладнання.

«Я задоволений тим, як виконуються роботи і приводяться до ладу ці об'єкти. Нашим основним завданням було їх збереження, адже цей район досить віддалений, а людям дуже важливо мати можливість різнобічно розвиватися, займатися спортом, спілкуватися між собою. Урочисте відкриття нового соціального відділення заплановано на 15 вересня. Поруч, як ви знаєте, ми відновлюємо Палац культури імені Горького. Я впевнений, що чим більше в місті буде таких суспільно-культурних і багатофункціональних центрів, тим комфортніше, пізнавальніше і цікавіше стане дозвілля наших мешканців», – сказав міський голова.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті