Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нова зона відпочинку прикрасила селище Будівельників у Кам'янському

|«« «« »» »»|

29 червня в Кам'янському на селищі Будівельників відбулося урочисте відкриття нової, гарної та сучасної зони відпочинку.

Вона була вся заповнена дітьми і дорослими, які прийшли на довгоочікуваний святковий захід.

У церемонії відкриття взяли участь Кам'янський міський голова Андрій Білоусов, його заступник, голова адміністрації Південного району Світлана Колісніченко, депутат міської ради за цим округом, начальник Штабу національного захисту Кам'янського Віталій Чернявський.

Почесні гості привітали жителів мікрорайону з цією чудовою подією, а також закликали берегти ігровий комплекс і допомагати стежити за збереженням майна.

У своєму зверненні міський голова зазначив, що на селищі Будівельників ніколи раніше не було жодної повноцінної зони відпочинку.

«Цього року ми плануємо відкрити «Парк щастя» на Лівому березі, нову зону відпочинку з відновленим фонтаном по проспекту Свободи, а також наш міський парк після капітального ремонту. Крім того, ми вже розпочали реконструкцію парку за Палацом культури «Хімік». Створювати людям належні умови для життя – це одне з основних завдань міської влади. Наші люди багато і важко працюють, тому в них повинна бути можливість з комфортом проводити години свого дозвілля», – сказав Андрій Білоусов.

На території новоствореної рекреаційної зони встановлено багато лавок і урн, дитячих розважальних та ігрових елементів: пісочниці, гойдалки і каруселі, а також спортивні майданчики для гри у волейбол та баскетбол. Відновлено зовнішнє освітлення, проведено асфальтування алей, а центральну частину вимощено тротуарною плиткою.

Усі городяни, які були присутні на відкритті, дякували міському голові та представникам влади Кам'янського за турботу і увагу до їх проблем. Варто зазначити, що діточок тут і справді живе дуже багато.

За словами мешканок селища Вікторії та Вероніки, вони живуть у цьому районі від народження і не пам'ятають, щоб тут був такий майданчик.

«Ми не чекали офіційного відкриття і вже давно приходимо сюди гуляти з дітьми. Увечері майданчик освітлюється, і їх неможливо затягнути додому. Тут просто чудово: дорослим є де посидіти, а дітям – покататися на велосипеді, на скейті та на роликах, пограти в м'яча. Ми і наші діти просто в захваті! Щиро вдячні за такий подарунок», – кажуть жінки.

З нагоди свята організатори підготували для дітей цікаву програму за участю аніматорів, які дарували солодощі та розважали малечу веселими конкурсами.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті