Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА сільгоспвиробників навчали виходити на Європейські ринки

У ДніпроОДА сільгоспвиробників навчали виходити на Європейські ринки

У Дніпропетровській ОДА відбувся практичний семінар щодо особливостей експорту агропродукції до країн Євросоюзу.

На зустрічі зібралися місцеві підприємці та закордонні партнери. Загалом – близько 90 людей, повідомив перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман.

«Дніпропетровщина має потужний агропромисловий потенціал. Ми розуміємо, нині вітчизняний бізнес шукає нові ринки збуту продукції. Євросоюз привабливий для нас географічно. До того ж населення має велику купівельну спроможність, а місцева продукція дорожча за українську. Підкорювати нові ринки підприємцям допомагає Рада з розвитку експорту при ДніпроОДА, яка організувала сьогоднішню зустріч», - розповів Олег Кужман.

На семінар зібралися представники різноманітних агропідприємств: від фермерських господарств до виробників сільгосптехніки. Серед них ті, хто тільки збирається продавати за кордон, та вже досвідчені експортери.

«Є й ті, хто на середині шляху зіткнувся зі складнощами та потребує допомоги. Сьогоднішня зустріч, на відміну від теоретичних семінарів, дає практичні рекомендації - як на різних етапах організовувати експорт в Євросоюз», - зазначив радник голови ДніпроОДА Віталій Литвин.

На питання учасників семінару відповідали експерти - представники Мінагрополітики України та Федерального міністерства сільського господарства та продовольства Німеччини, спеціалісти з закупівель мережевих магазинів Німеччини.

«Перша проблема, з якою стикають українські підприємці – великий список вимог до продукції. Друга – пошук контактів та партнерів. Ми хочемо розповісти, як можна знайти європейського клієнта. Україна має великий потенціал. Тут дуже багато мотивованих виробників», - вважає керівник німецько-українського проекту «Агроторгівля України» Андре Піллінг.

Семінар ДніпроОДА проводила спільно з торговою палатою, Мінагрополітики та українсько-німецьким проектом «Агротрейд».





Gorod.dp.ua на Facebook.


koshara  (01.06.17 20:19): В данном контексте "европейские" писать надо с маленькой буквы. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті