Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

АМКУ рекомендував виконкому Дніпровського міськради припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції

АМКУ рекомендував виконкому Дніпровського міськради припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції

Дніпропетровським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України надано рекомендації виконавчому комітету Дніпровської міської раді.

Як встановлено в ході дослідження, виконавчим комітетом Дніпровської міської ради у 2016 році прийнято рішення, яким призупинено оформлення паспортів прив’язки, необхідних для встановлення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності у м. Дніпро.

Таким чином, суб’єктам господарювання створені бар’єри вступу на ринки реалізації товарів, надання послуг і виконання робіт у тимчасових спорудах.

Такі дії виконавчого комітету Дніпровської міської ради можуть призвести до обмеження конкуренції.

Територіальне відділення рекомендувало виконавчому комітету Дніпровської міської ради припинити дії, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, шляхом приведення рішення у відповідність до вимог законодавства про захист економічної конкуренції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


нацистам=сіоністам  (31.05.17 08:40): АМКУ.. працює і робить ВІРНІ ПРИПИСИ - КОНКУРЕНЦІЮ ОБМЕЖУВАТИ НЕМОЖНО... АЛЕ засерати НАШЕ МІСТО генделиками та халабудами НІХТО НЕ ДАСТЬ і міськ рада про це подбає!та ПОВИКИДАЄ незаконні халабуди!!!
хочешь "конкурентно працювати"?? от тобі на вибір три місця - Озерка за 20тис в місяць -березінка за 15тис та ринок в пєрєпєрдяївці за 10... ВИБИРАЙ !! а не "хочу-тута та тама"
ДАЛІ БУДЕ!!
так що не радійте і не скиглить - по=вашому вже ніколи НЕ БУДЕ
Відповісти | З цитатою
QQQ  (30.05.17 22:53): МАФная мафия таки занесла денег в АМКУ Відповісти | З цитатою
passatmd  (30.05.17 22:37): что же вы таким монополистам как днепргаз, дтек, днепрводоканал, днепрлифт ничего не рекомендуете,
вашу контору вообще закрыть за бездеятельность
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті