Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Будівництво садків, ремонти доріг та шкіл: у ДніпроОДА підбили підсумки тижня

Будівництво садків, ремонти доріг та шкіл: у ДніпроОДА підбили підсумки тижня

Ремонт комунальних доріг та трас міжнародного значення, зведення сучасних садків, реконструкція опорних шкіл, розвиток об’єднаних громад.

Про головні події тижня під час щотижневого публічного звіту розповів радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

За два роки на Дніпропетровщині капітально відремонтували понад 300 комунальних доріг. У планах на 2017-й – ще близько 160.

«Незабаром мешканці області зможуть дізнаватися про ремонти доріг з інтерактивної карти navizor.com. Волонтери вже наносять туди комунальні дороги, на яких завершено ремонт, і ті, які лише планують оновити», – зауважив радник голови ДніпроОДА.

Вперше за роки незалежності на Дніпропетровщині розпочався капітальний ремонт і доріг державного значення.

«Техніка вже працює на трасі Дніпро-Павлоград-Донецьк, Дніпро-Кривий Ріг, Дніпро-Запоріжжя, Знам’янка-Луганськ-Ізварине», – розповів Юрій Голик.

У планах ще відремонтувати дорогу Нікопольської дамби, трасу Царичанка-Кобеляки-Решетилівка, другу чергу об’їзної дороги навколо Дніпра.

В області працюють й над зведенням нових дитсадків.

«Почали будівництво нового садка в Підгородньому. Це один з 4 садків, які команда Валентина Резніченка будуватиме в цьому році «з нуля». Першу цеглину другого садка закладемо на цьому тижні в Обухівці. Найближчим часом почнемо будівництво нових садочків в Іларіонове і Кам'янському», – сказав радник голови ДніпроОДА.

Крім того, цьогоріч в області відремонтують 12 садочків. Це дозволить створити понад тисячу місць для дошкільнят.

«Почали капремонт Петриківської опорної середньої школи. Ремонт ще 4 опорних шкіл області почнемо в червні», – зазначив Юрій Голик.

На Дніпропетровщині створено 46 об'єднаних громад. В одній з них – Святовасиліївській – почалося будівництво Центру безпеки громадян. Це щось на зразок міні-МНС.

«Загалом такі Центри вже створені в Вербківській, Богданівській, Новопокровській, Божедарівській і Лісовській громадах. Найближчим часом аналогічний центр почнуть будувати в Слобожанській громаді», – сказав Юрій Голик.

Радник голови ДніпроОДА розповів й про плани.

«Плануємо у червні відкрити в області 5 соціально важливих інфраструктурних об'єктів, – сказав він. – Вже цього тижня разом з німецькою компанією GIZ відкриваємо Центр розвитку об'єднаних громад, починаємо фотопроект до Дня захисту дітей – «Діти АТОвців». Побачити виставку можна буде в ДніпроОДА».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті