Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
08:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Палаці водних видів спорту пройде міжнародний турнір з плавання «Meteor Open – 2017»

В Палаці водних видів спорту пройде міжнародний турнір з плавання «Meteor Open – 2017»

З 19 по 21 травня 2017 року в Палаці водних видів спорту «Метеор» відбудеться Міжнародний турнір з плавання « Meteor Open – 2017» серед дівчат та юнаків 2003, 2004, 2005, 2006 року народження та молодших.

У змаганнях приймуть участь спортсмени з Білорусії, Туреччини, а також найсильніші плавці з різних куточків України – понад 500 учасників. Змагання особисто-командні.

Організатором змагань є ДМГО Спортивний клуб «Метеор» (м. Дніпро) за підтримки Управління молоді і спорту Обласної державної адміністрації, Дніпропетровського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, Державного підприємства «Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова» та компанії Arena Swim Run Live. Водний партнер міжнародного турніру « Meteor Open – 2017» - природня «Моршинська». Змагання проводяться під егідою Федерації плавання України.

На учасників та глядачів чекає насичена триденна програма.

19 травня після закінчення змагань відбудеться зустріч з Заслуженим майстром спорту України, Чемпіоном Європи, багаторазовим чемпіоном та рекордсменом України з плавання, учасником Олімпійських  ігор у Лондоні 2012р. та Ріо-де- Жанейро 2016р. - Андрієм Говоровим (тренер Арілсон Соарес Да Сілва, Бразилія). Провідний український спортсмен проведе розминку, вікторину, покаже майстер-клас «Повтори за чемпіоном» та відповість на будь-які питання допитливих юних спортсменів на автограф-сесії.

В межах програми, 21 травня відбудуться фінальні запливи на дистанції 50м вільним стилем – «Битва спринтерів». У запеклій боротьбі переможе найшвидший.

Запрошуємо всіх 19 - 21 травня відвідати змагання з плавання у Палаці водних видів спорту «Метеор» та поринути у загострення пристрастей. Вхід вільний.

Хто не зможе побачити змагання наживо, буде мати можливість слідкувати за подіями на сайті www.sportswim.dp.ua.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте