Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Треба розраховувати тільки на себе», – відомий IT-шник Дмитро Дубілет розказав школярам свою історію успіху

|«« «« »» »»|

«Клуб молодого лідера» від команди Валентина Резніченка зібрав у ДніпроОДА 350 старшокласників області.

Цього разу секретами успіху ділився відомий спеціаліст із впровадження електронних послуг та радник голови облдержадміністрації Дмитро Дубілет

Першим місцем роботи Дмитра Дубілета була автозаправка. У 15 років він запустив футбольний сайт, а потім – Інтернет-видання «Хайвей». Навчався в Україні, Англії, Німеччині та Америці. Працював IT-директором у «ПриватБанку».

«Важливо, щоб сучасна молодь мала якомога більше підприємницького духу, створювала свої стартапи – не важливо в якості підприємців чи працівників великих компаній», – зазначив радник голови ДніпроОДА.

Наразі Дмитро Дубілет розробляє IT-технології для фінансового сектору. В якості волонтера працює над проектом iGov – порталом, на якому в електронному форматі зібрані популярні державні послуги. Дмитро Дубілет упевнений: чим більше послуг представлено в Інтернеті, тим краще.

«Ми ні в чому не маємо залежати від держави. Чим менше її буде в нашому житті, тим комфортніше…. Треба розраховувати тільки на себе, максимум – на своїх рідних», – каже Дмитро Дубілет.

На його думку, успіх не можна звести до якогось принципу чи вивести його формулу, у кожного свій шлях.

«Найголовніше – треба мати терпіння й працелюбність аби схопити вдачу за хвіст», – вважає Дмитро Дубілет.

На зустріч завітала десятикласниця Олександра Шкуро з Верхньодніпровської школи №1.

«Хочу дізнатися про щось нове і поділитися цим зі своїми однокласниками…. Я ще не визначилася, ким хочу стати в майбутньому. Думаю, відвідуючи такі заходи, зможу зробити вибір. Мені подобаються іноземні мови, можливо, з ними і пов’яжу своє життя», – розказала старшокласниця.

«Клуб молодого лідера» – спільний проект команди Валентина Резніченка та Ради Європи. Щомісяця старшокласники області приходять до ДніпроОДА на зустріч із відомими людьми. Учні вже спілкувалися із успішними бізнесменами та ІТ-фахівцями.

«Це п’ята зустріч «Клубу молодого лідера». Коли ми започатковували проект у грудні 2016 року, не очікували, що він буде так активно розвиватися. Діти з усієї області – а їх дуже багато – зацікавлені у спілкуванні з цікавими особистостями, які змінюють реальність України», – зазначила радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.
За підсумками зустрічей створюють відеоуроки. Перший – уже на сайті ДніпроОДА.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дубинушка  (11.05.17 09:53): Как тонко молодежи промывают мозги. Дима, езжай, например, в Израиль и там почитай лекции о том что государство - это обуза. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Гость  (11.05.17 09:03): Многие тут ставят в упрек Дмитрию, что дескать если бы не папа он не состоялся...Но мое мнение такое, что конечно ему очень помогло в жизни, что он родился и вырос в семье крупнейшего банкира страны. Все мы понимаем, что одно дело когда ты живешь в Перещепино и круг общения твоих родных составляют трактористы, доярки и механизаторы, а совсем родственная поддержка главы крупнейшего банка страны.
Но давайте не будем забывать, что получив такую поддержку человек реализует действительно хорошие проекты для людей и страны. Работает. С интересом для себя и пользой для окружающих. Хотя мог бы просто развлекаться и ничего не делать. Ведь это просто - ничего не делать.
Вот сейчас Дмитрий сказал все правильно: надо рассчитывать только на себя, максимум – на своих родных. Кто может поспорить?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
забыл добавить  (10.05.17 17:14): "... Надо рассчитывать только на себя, максимум – на своих родных», – говорит Дмитрий Дубилет"
это всё хорошо Дим ...но тут бы как бы напрашивается а кто родные то? в твоём случае то хорошо иметь в качестве родных папу голову правления крупнейшего банка...всё проще намного становится. не все же могут на таких родных как у тебя рассчитывать.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
ну димка рассмешил  (10.05.17 17:09): ага)) этот только на себя рассчитывал))) папа совсем не помогал))) на кого этот бред рассчитан? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті