Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ліквідація підтоплень та розчищення річок – у ДніпроОДА відзвітували за тиждень

Ліквідація підтоплень та розчищення річок – у ДніпроОДА відзвітували за тиждень

У селі Мишурин Ріг ліквідували підтоплення, онлайн екологічна карта поповнилася новими об’єктами.

Про це розповів директор департаменту екології та природних ресурсів ДніпроОДА Руслан Стрілець під час щотижневого публічного звіту.

У селі Мишурин Ріг завершили проект з ліквідації підтоплень, тож тепер мешканці можуть забути про «Венецію», в якій вони жили кілька років.

До кінця травня завершать ще один проект з розчищення річки Бакаї у Васильківському районі. Вже розчищено більше 7 кілометрів узбережжя, залишилося ще 2. Після завершення робіт ширина водойми буде сягати до 18 метрів, глибина – 3 метри. Річка була замулена більше 30 років.

«Цього року плануємо реалізувати близько 20 природоохоронних проектів. Зокрема, розчистити русла 11-и річок та захисти від підтоплень два міста і шість сіл», - додав директор департаменту.

Підприємства Дніпропетровщини за рік подали більше тисячі заяв про реєстрацію декларацій про відходи. Більшість – у режимі онлайн. Загалом підприємцям доступні три екологічні послуги в електронному вигляді.

Екологічна карта на сайті екомоніторингу поповнилася ще на 40 об’єктів - це переважно комунальні підприємства міських рад. На сайті в режимі онлайн можна ознайомитися зі станом повітря в різних місцях. Загалом на ресурсі більше 2,5 тисяч об’єктів.

«28 квітня у департаменті екології пройде 3-й семінар з електронних екологічних послуг. Вони значно спрощують та пришвидшують процес оформлення документів. Вже провели 2 тренінги. Їх відвідали більше 120 підприємців», - додав Руслан Стрілець.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:


я  (24.04.17 18:34): а когда реку Орель приведут в порядок? Еще чуть времени и в нашей области от нее останутся одни воспоминания Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті