Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Курси, турніри та фестивалі для учасників АТО: головні події тижня від ДніпроОДА

Курси, турніри та фестивалі для учасників АТО: головні події тижня від ДніпроОДА

Безкоштовні мовні та ІТ курси для демобілізованих, нові заявки на фестиваль «Пісні, народжені в АТО», підготовка до бузкового балу, турнір з лазертагу для АТОвців та висадка дерев на Алеї пам’яті біля ДніпроОДА.

Про головні події тижня розповіла радник голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб під час публічного звіту.

На Дніпропетровщині триває підготовка до другого Всеукраїнського фестивалю «Пісні, народжені в АТО». Вже зареєстровано десять учасників.

Внутрішню експозицію першого в Україні музею АТО відвідали більше 10 тисяч гостей. Це бійці АТО та їхні родини, волонтери, медики, міністри та закордонні делегації.

«Щодня Музей приймає з десяток груп відвідувачів. Вже проведено більше 400 екскурсій. Найбільше людей - у вихідні», – зазначила Ольга Горб.

Триває підготовка до бузкового балу. 29 квітня з півсотні АТОвців та волонтерів затанцюють вальс та ча-ча-ча. 11 груп демобілізованих продовжують навчання на безкоштовних курсах англійської.

«Шість груп – це ті, хто вдосконалюють свої знання, решта – новачки», – зазначила радник голови ДніпроОДА.

Продовжується набір на курси айкідо. Запис у Центрі допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА. Тут можна й подати заявку на безкоштовну участь в лазерних боях.

«48 дітей бійців АТО відкрили для себе лазертаг. Спробувати свої сили у рухливій грі забажали й їхні батьки. Цього тижня проводимо перший турнір для дорослих. Запрошуємо усіх бажаючих», – зазначила Ольга Горб.

Вже на цьому тижні на Алеї пам’яті біля ДніпроОДА висадять дерева. 180 туй стануть символом мужності та вічного життя загиблих захисників.

Зелені сади з’являться й у двох модульних містечках області.

«2016-го ми висадили дерева у Дніпрі, Кам’янському та Павлограді. Тепер будемо озеленяти модульні містечка у Нікополі та Кривому Розі», – сказала радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

Радник голови ОДА розповіла й про роботу з молоддю.

«У ДніпроОДА пройшло чергове засідання Клубу молодого лідера. Поради від успішного бізнесмена отримали 350 школярів з усієї області. Цього тижня до Дніпропетровщини приїдуть діти з Красногорівки. Вони зберуться за одним столом з нашими школярами. Обговорюватимуть спільні проекти», – повідомила Ольга Горб.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті