Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Екскурсії до музеїв та скаутський рух: у ДніпроОДА обговорили патріотичне виховання молоді

Екскурсії до музеїв та скаутський рух: у ДніпроОДА обговорили патріотичне виховання молоді

Класичні екскурсії до музеїв та сучасні етно-рок фестивалі. Як виховувати юних патріотів – обговорювали у ДніпроОДА. Власним баченням ділилися фахівці з культури, спорту та освіти регіону.

У ДніпроОДА пройшло перше засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики та патріотичного виховання. До неї увійшли фахівці з культури, спорту, освіти, громадські активісти. Обговорювали, як зробити патріотичне виховання молоді дієвим та цікавим.

«Молодь Дніпропетровщини має знати історію країни, поважати її традиції, шанобливо ставитись до національних символів. Наша задача – цікаво знайомити їх з усім цим, прищеплювати щиру любов до українського, – сказав заступник голови Дніпропетровської ОДА Каміль Примаков. – На засіданнях Координаційної ради обговорюватимемо цікаві пропозиції, втілюватимемо їх у життя. Прагнемо, щоб такі ради були створені в усіх районах області».

Молодь Дніпропетровщини активно долучається до патріотичних акцій, розповіла начальник відділу вищої освіти департаменту освіти та науки ДніпроОДА Ірина Шумік.

«Різноманітні флешмоби, квести, історичні реконструкції та театральні мініатюри дуже популярні серед молоді, – зазначила вона. – Цьогоріч плануємо організувати для юних патріотів скаутські розваги та конкурс анімаційних фільмів про державні символи».

Власним бачення поділилася й начальник управління культури, національностей та релігій ДніпроОДА Наталія Першина.

«Шукаємо нестандартні підходи у роботі з молоддю. Проводимо етно-рок фестивалі, акції, квести, флешмоби та виставки. Активно долучаються театри, бібліотеки, музеї, – сказала вона. – Музей АТО у Дніпрі вже став улюбленим місцем для школярів та студентів. Екскурсії тут безкоштовні».

Про ініціативи управління молоді та спорту ДніпроОДА розповів Владислав Яцук.

«Патріотична гра «Джура», туристичний проект «КОМПАС.DP», креативний табір «TERRA НОВА». ДніпроОДА розкриває потенціал молоді. Усі проекти ми розробляємо та реалізуємо разом з хлопцями та дівчатами, – зазначив начальник відділу у справах молоді управління молоді і спорту ДніпроОДА Владислав Яцук. – Завжди відкриті до нових ідей юних патріотів.
На Дніпропетровщині мешкає 930 тисяч людей від 14 до 35 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті