Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині навчатимуть виживанню в екстремальних ситуаціях

|«« «« »» »»|

Зупинити кровотечу, захиститися від нападника, зорієнтуватися на місцевості – цьому навчатимуть на курсах з цивільної оборони. Проект презентували на Дніпропетровщині і вже провели перші заняття. Головна мета курсу – підготувати цивільне населення до дій в надзвичайних ситуаціях.

Гучне виття сирени – символ того, що негайно треба бігти в укриття. Саме так розпочалася презентація проекту з цивільної оборони. Його ініціював центр підготовки молоді та військових «Patriot Tactical School». Півроку досвідченні тренери з України, Грузії, Ізраїлю та США працювали над розробкою тем та практичних занять проекту.

«Створили 5 тематичних курсів: перша домедична допомога, основи самозахисту, орієнтування на місцевості, навички володіння зброєю та виживання в екстремальних ситуаціях. Пройти підготовку може кожен бажаючий. Ми орієнтуємося на молодь, колишніх військових та активне населення», - розповів радник голови ДніпроОДА з питань меддопомоги учасникам АТО та старший інструктор проекту «Patriot Tactical School» Денис Сурков.

Інструктор Антон відпрацьовує основи самозахисту. Це один із модулів, який буде включений до курсу фізпідготовки. Окрім нього учасникам пропонують бігові вправи та заняття з кросфіту.

«Кросфіт розвиває не тільки фізичну силу та витривалість, а й характер. Головне завдання – виконати всі вправи комплексу. Розпочинатимемо із легких і по зростаючій йтимемо до складних», - сказав інструктор Антон Воскобойник.

Для кожного напрямку – професійний інструктор.

«Кожна людина має чітко розуміти що їй робити в екстремальних ситуаціях: куди іти, що із собою брати, як організувати інших людей. Разом із цим проект розрахований на патріотичне виховання молоді. Це той резерв, який може стати на захист своєї країни. Тому команда Валентина Резніченка підтримує такі ініціативи», - зазначив заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

Детальну інформацію про проект та телефони для запису на курси можна знайти на сайті організації.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор  (28.03.17 00:11): Сайт даёт киевские контакты. А в Днепре где? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Тичина  (27.03.17 22:35): Уже четвертый год как учимся. Відповісти | З цитатою
Реально  (27.03.17 16:26): "Главная цель курса - подготовить гражданское население к действиям в чрезвычайных ситуациях." Значит будет ещё хуже. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті