Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
15:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина поділиться досвідом створення альтернативних джерел енергії

Дніпропетровщина поділиться досвідом створення альтернативних джерел енергії

Як зекономити ресурси на опаленні, знають на Дніпропетровщині. 24 березня пройде семінар «Тепло з альтернативних джерел енергії – крок до економічного розвитку регіонів України». Його ініціювало Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження.

Дніпропетровщина поділиться досвідом створення твердопаливних котелень.

«На Дніпропетровщині у селі Знаменівка працює теплоелектростанція на біомасі. Безпосередньо у Дніпрі – твердопаливна котельня, яка забезпечує теплом п'ять медичних закладів. Перехід на альтернативні джерела енергії – крок на шляху до газової незалежності. Своїм досвідом Дніпропетровщина має поділитися з усією Україною», - зазначили в Держагенстві з енергоефективності та енергозбереження.

24 березня у ДніпроОДА пройде масштабний семінар. Учасники обговорять економічні стимули, законодавчі ініціативи та фінансові механізми впровадження альтернативних джерел енергії. А перед обговоренням на практиці побачать, як працює твердопаливна котельня на Дніпропетровщині.

Участь у семінарі безкоштовна. Запрошуються представники профільних асоціацій, теплостанцій, банків, фінансових установ та потенційні інвестори.

Ознайомитися із детальною програмою можна тут. Обов'язкова реєстрація - https://goo.gl/forms/QPFx2Woy3Q7wo61i2. Телефони для довідок: (044)590-54-09, (097) 658-65-04.

На Дніпропетровщині працює 103 котельні на альтернативному палива.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (20.03.17 12:04): Насколько я понимаю, твердотопливные котлы это не "альтернативные источники энергии".
Неужели авторы материала не заглянули даже в Вики:

"Альтернати́вная энерге́тика — совокупность перспективных способов получения, передачи и использования энергии, которые распространены не так широко, как традиционные, однако представляют интерес из-за выгодности их использования при, как правило, низком риске причинения вреда окружающей среде".
А жаль.
Надо более внимательно относиться к подготовке материалов к печати.
Видимо должность выпускающего редактора отсутствует.
Відповісти | З цитатою
789  (20.03.17 11:34): я не по теме, простите 100 раз!
просто пришла платежка!!!
помнится мне филатов и еще кто-то клялись-хвалились, что снизили тариф на отопление процентов на 50, за счет новых технологий и т.д.
отзовитесь счастливчики которым в этом повезло?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті