Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов: Розколу суспільства і кризи влади не буде

Гліб Пригунов: Розколу суспільства і кризи влади не буде

Голова обласної ради Гліб Пригунов на свої сторінці в фейсбук прокоментував останні рішення РНБО.

Сьогодні РНБО прийняла важливе політичне рішення про припинення переміщення вантажів через лінію розмежування в зоні збройного конфлікту на Донбасі. Будуть перекриті всі автомобільні та залізничні шляхи, які ведуть до лінії зіткнення. Це цивілізований, в правовому полі крок до припинення торгових відносин із агресором.

Таким чином, припинена «блокада», що велася начебто ветеранами АТО. Плани її організаторів - створити політичну кризу з можливими достроковими виборами в Раду – провалилися.

Президент Порошенко зробив крок, який припиняє політичні маніпулювання на цьому питанні. Але це накладає додаткові навантаження на уряд. Йому тепер вкрай необхідно в найближчий термін запропонувати план заходів, який дозволить мінімізувати негативний вплив на економіку через «встановлення торгової стіни з ОРДЛО».

Прийняте рішення РНБО – принципове і категоричне таке ж як і свідоме обрання людиною власного громадянства. Не можливо сидіти одним місцем на двох стільцях! Президент Петро Порошенко пропонує Верховній Раді визначити добровільне набуття українцями громадянства іншої держави підставою для позбавлення їх громадянства України.

Українська влада продовжує діяти рішуче, системно та цілеспрямовано, але головне – поважаючи закон. Це черговий обнадійливий сигнал для Європи та світу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

1  

Днепр_2  (18.03.17 08:18): "За минувшие сутки боевики 112 раз открывали огонь по позициям Вооруженных сил Украины в зоне проведения антитеррористической операции, вследствие чего погибло четверо военнослужащих, еще трое получило ранения, сообщают в пресс-центре штаба АТО."

Если бы не ветераны АТО, то так бы и продолжали торговать.
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті