Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Доступно та цікаво про екологічні е-послуги: у ДніпроОДА пройде другий семінар

Доступно та цікаво про екологічні е-послуги: у ДніпроОДА пройде другий семінар

Декларація про відходи, висновок екологічної експертизи та довідка про величини фонових концентрацій – процедура отримання цих послуг спрощена. Підприємці можуть замовити їх онлайн через портал iGov. Як це зробити, розкажуть у ДніпроОДА. 17 березня пройде другий практичний семінар. Реєстрація – обов’язкова.

«Тиждень тому провели практичний семінар для підприємців. Детально розповіли, як правильно оформлювати заявки, які документи необхідні при замовленні послуг і про інші важливі нюанси. На семінар з’їхалося близько 60 учасників. Вирішили продовжити практику, і вже за тиждень проведемо ще один», - розповів директор департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА Руслан Стрілець.

Вже рік підприємці можуть подавати декларацію про відходи онлайн. Висновок екологічної експертизи та довідка фонових концентрацій – дві нові послуги, які нещодавно запрацювали на порталі iGov. Онлайн формат – крок до європейського обслуговування. Він дозволяє економити час підприємців та знижує корупційні ризики, зазначають у департаменті екології та природних ресурсів ДніпроОДА.

Навчити підприємців правильно заповнювати заявки – мета семінару. Спікери тренінгу - представники департаменту екології та природних ресурсів ДніпроОДА.

Семінар стартує 17 березня за адресою: м Дніпро, вул. Лабораторна, 69, департамент екології та природних ресурсів ДніпроОДА. Реєстрація – обов’язкова. Свої заявки можна надсилати на електронну пошту [email protected], або звертатися за телефоном (056) 46-41-61. Участь у семінарі безкоштовна.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті