Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 300 жителів області створили біля ДніпроОДА величезний тризуб

|«« «« »» »»|

Тризуб не намальований, а з людей. Головний національний символ ожив біля ДніпроОДА. У формі Герба України вистроїлися майже 300 жителів Дніпропетровщини. Флешмоб адресували закордонній спільноті. Так засвідчили свою повагу до національної символіки.

Навпроти будівлі ДніпроОДА розгорнувся масштабний флешмоб «Тризуб – це Україна».

«Дніпропетровщина долучилася до всесвітньої акції. Виступила з ідеєю громадськість – ДніпроОДА ініціативу підтримала. Мета заходу – популяризація українських державних символів за кордоном. Зараз склалася ситуація, коли закордонна спільнота недостатньо проінформована про наші національні символи. Тризуб – це наш Герб, який ми, українці, поважаємо й готові захищати», – зазначила громадська активістка Вероніка Комісар.

Майже 300 жителів області сформували малий Герб України за лічені хвилини.

У кожного в руках – аркуші паперу. На синьо-жовтому фоні написано українською та англійською – «Тризуб – це Україна», «Trident is Ukraine».

Учасниця акції – студентка педагогічного коледжу Дніпра Анастасія Беденюк. «Тризуб – національний герб України. Він має містичний зміст. Вважається, що в цьому символі зашифровано слово «воля». Це говорить про те, що ми причетні до національної боротьби за світле майбутнє українського народу», – говорить дівчина.

«Хочемо продемонструвати всьому світові свою активність і небайдужість до нашої історії. Тризуб, особисто для мене, означає нескореність України від козацьких часів до сьогодення», – розказала про свою участь в акції студентка педколеджу Владислава Олешко.

Флешмоб підсумували Гімном України. Ініціатори акції на Дніпропетровщині – громадськість та ДніпроОДА. Флешмоб рушив містами та районами регіону. Учасником акції може стати кожен бажаючий.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кю!  (16.03.17 08:10): Конечно: флешмоб - он для того и предназначен - озадачить окружающих. По возможности - рассмешить.
Трезуб? Да! Смешно. Но, кроме посетителей этой ветки, о нем уже никто и не помнит. А посади эти 300 спарт..., то есть бездельников 300 березок или, пардон, чтобы попатриотичней было - смерек - люди бы запомнили. И долгие годы, проходя мимо вспоминали приколистов добрым словом.
Мечты...
Відповісти | З цитатою
Ч  (15.03.17 22:54): Работников облрады и облисполкома выгнали для фотосессии и отчёта о "сплочённости и единстве". :) Відповісти | З цитатою
Житель  (13.03.17 08:21): Не знаю, может кто-то добровольно участвовал, а мою сестру которая работает преподавателем - заставляли участвовать добровольно-принудительно. Но у неё был выбор - учавстовавать в т.н. флешмобе или ехать на конференцию. В итоге поехала на конференцию. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ґебельсам пукіна з савушкіна 5  (13.03.17 06:02): ждокамуняк та пропукінців аж сіпає - вони відмовляються вірити що УКРАЇНЦІ ПАТРІОТИЧНО НАЛАШТОВАНІ!!! і без примусу виходять на патріотичні заходи!!
ТЕ що УКРАЇНЦІ СВІДОМІ пропукінській ґапоті та совкам як вила в дупи.
гидота совкова і не сумнівайтесь - УКРАЇНЦІ ПАТРІОТИ і вас-покидькив без команди та примуса здатні голими руками задушити.
Відповісти | З цитатою
...  (12.03.17 21:53): Жаль бюджетников - начальство заставляет всякой фигней заниматься. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кю!  (11.03.17 08:04): Патриотичнее американцев найти народ трудно! Но и там, когда сосед поднимал каждое утро звездно-полосатый на флагштоке под звуки гимна, на него соседи смотрели, как на больного.
Мораль: нужно понимать грань между патриотизмом и идиотизмом.
Молодежь с большей охотой занимается вторым. И чем более тупо и бессмысленно занятие - тем с большим энтузиазмом!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
d11  (10.03.17 14:10): такЪ пєрєможєм! Відповісти | З цитатою
горожанин  (10.03.17 11:57): Хороший флешмоб, только не понятно, что за национальная борьба? С кем борется эта девушка? Відповісти | З цитатою
12345  (10.03.17 11:26): У меня разум за шел за разум. Отобрали Крым - взялись за руки спели песню, отжимают Донбасс снова спели, отжались, спели, попросили денег, мир обеспокоился. вместо того, чтоб поднимать экономику и заводы запускать в три смены. Ведется война на Донбассе и при этом полнейшая торговля с "сеппарами". Россия агрессор - торговля с агрессором, процветание бизенсса агрессора на Украине и наоборот. Может я один такой **** и не понимаю малейшей логики в действиях правительства и майдановцев. Зачем ??? Відповісти | З цитатою
12345  (10.03.17 11:24): У меня разум за шел за разум. Отобрали Крым - взялись за руки спели песню, отжимают Донбасс снова спели, отжались, спели, попросили денег, мир обеспокоился. вместо того, чтоб поднимать экономику и заводы запускать в три смены. Ведется война на Донбассе и при этом полнейшая торговля с "сепперами". Россия агрессор - торговля с агрессором, процветание бизенсса агрессора на Украине. Может я один такой **** и не понимаю малейшей логики в действиях правительства и майдановцев. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті