Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбулось засідання робочої групи зі створення муніципальної пожежної охорони

У Дніпрі відбулось засідання робочої групи зі створення муніципальної пожежної охорони

25 січня у Дніпровській міській раді відбулось засідання робочої групи із запуску пілотної групи добровольців-вогнеборців в місті Дніпро.

Захід пройшов за участі заступника міністра внутрішніх справ Анастасії Дєєвої, директора Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України Михайла Маюрова, заступника міського голови Яніки Мерило, представників ГУ ДСНС області та інших фахівців.

Як зауважила Анастасія Дєєва, вже навесні у Дніпрі розпочнуться тренінги з підготовки добровольців до неризикової діяльності – надання допомоги постраждалим (в тому числі і першої домедичної) та проведення профілактичної роботи.

Також було відзначено роботу зі створення мобільного додатку для пожежних-добровольців від команди розробників із #1991Dnipro, яка допоможе інформувати добровольців про виникнення надзвичайних ситуацій в місті.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті