Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі припинено діяльність 4-х гральних закладів

У Дніпрі припинено діяльність 4-х гральних закладів

Протягом минулого тижня працівниками Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області проведено санкціоновані обшуки у 4 незаконно-організованих гральних закладах. Вилучено 27 одиниць гральної техніки на суму понад 85 тисяч гривень.

В рамках кримінальних проваджень, відкритих за ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, працівники УЗЕ припинили діяльність гральних закладів, розташованих у різних районах м. Дніпро.

В результаті обшуків поліцейські вилучили 27 одиниць гральної техніки: 8 гральних автоматів, 19 системних блоків до персональних комп’ютерів. Вартість вилученого обладнання становить понад 85 тисяч гривень.

Наразі встановлюються організатори діяльності гральних закладів, слідчі дії тривають.

Управління звертається до громадян, яким відома будь-яка інформація з приводу функціонування гральних закладів, повідомляти до УЗЕ в Дніпропетровській області за номером (056) 745-04-40 та на електронну адресу [email protected].



Gorod.dp.ua на Facebook.


ИГРОВЫЕ АВТОМАТЫ  (24.01.17 13:25): МЫ ЖИЛИ! МЫ ЖИВЕМ! МЫ БУДЕМ ЖИТЬ! Смысл нас закрывать ? Відповісти | З цитатою
Дмитрий  (24.01.17 12:33): Для кого вы это пишите?)) Відповісти | З цитатою
dem  (24.01.17 10:27): Хтось постраждав? Відповісти | З цитатою
Дідусь  (23.01.17 21:30): Ви що хлопці знущаєтесь! Вам треба ще повідомляти! Боженьки, та вийдіть на привокзвльну площу і побачте три салони "Національна летерея"! Та й на кожному масиві є таке лото! Чи може поліцаї ще не в курсі? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті