Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов передав одному з терцентрів соціального обслуговування в Дніпрі новий автомобіль

|«« «« »» »»|

23 січня міський голова Дніпра Борис Філатов передав Індустріальному територіальному центру соціального обслуговування ключі від нового автомобіля Fiat Doblo.

Такий фургон для закладу є вкрай необхідним, адже з його допомогою немобільних підопічних центру буде простіше возити до лікарні. Керівник Дніпра також анонсував придбання автомобілів зі спеціальними місткими багажниками й для інших територіальних центрів Дніпра та подякував своїй заступниці Світлані Єпіфанцевій за якісний розвиток соціального забезпечення в місті.

«Ще під час своєї передвиборчої компанії я об'їздив усі терцентри, де зустрічався з працівниками та вивчав проблематику. Робота в такому закладі вимагає неабияких зусиль. Тому зараз ми оновлюємо транспорт. І це лише перша ластівка. Надалі ми придбаємо такі автомобілі й для інших територіальних центрів», – сказав Борис Філатов.

В Індустріальному терцентрі наразі опікуються двома десятками людей з інвалідністю. Тут є відділення соціальної допомоги на дому, а також відділення денного перебування, де проводять сеанси фізіотерапії, соціальної адаптації. Територіальний центр надає натуральну допомогу – передає продуктові набори, допомагає з пранням білизни, ремонтом взуття та швейними послугами. Директор закладу Ігор Малашенко згадує, як разом з керівниками інших центрів отримав від очільника міста Бориса Філатова завдання – зробити такі заклади кращими.

«У нас була проблема з доставкою інвалідів до медичних установ. Адже наша старенька «дев'ятка» не могла вмістити в салоні інвалідні візки. Машина ще й часто ламалася, тому я звернувся по допомогу до Бориса Філатова. І він дослухався», – розповів пан Малашенко.

Нині в Дніпрі працює 8 територіальних центрів соціального обслуговування. Люди похилого віку можуть звертатися до них за підтримкою та допомогою з різних питань. Щоб оновити матеріально-технічну базу терцентрів, з міського бюджету виділено загалом 5,1 млн грн. Завдяки фінансуванню, зокрема, в Індустріальному центрі змогли придбати нову побутову техніку, меблі, докупити інвалідні візки, ходунки, тонометри та інші необхідні речі. Наводять лад і на прилеглій території.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ек  (23.01.17 19:33): А ничё что позади Мера в метре от окон Тер центра , круглосуточная автостоянка?! Метр -полтора от ряда автомобильных глушителей - открытые форточки мед.учереждения!!! И ничё так ... дышите пенсионеры круглосуточно гарью на процедурах! Відповісти | З цитатою
За чей счёт бал  (23.01.17 18:44): У одних взял, себе оставил и на чуток купил? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті