Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У мерії Дніпра підбили підсумки року електронних інновацій і вирішили проголосити 2017-й роком ІТ

У мерії Дніпра підбили підсумки року електронних інновацій і вирішили проголосити 2017-й роком ІТ

29 грудня в. о. заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило провела круглий стіл на тему «Рік ІТ-заходів у Дніпрі».

Про успіхи міста у впровадженні електронних інновацій та плани на майбутнє в цій сфері говорили з представниками ІТ-спільноти.

«Місто прагне бути платформою для різних інновацій, постійно запускати стартапи та нові проекти. Ми підтримуємо їх, як можемо», – зазначила Яніка Мерило. Виконувачка обов'язків заступника мера наголосила, що для Дніпра дуже важливо поліпшувати інвестиційний клімат.

Директор КП «Агентство розвитку Дніпра» Володимир Панченко також упевнений: місто має активно працювати над цим та не заважати підприємцям.

«Наступний рік агентство хоче оголосити для себе роком ІТ. Також у планах – реєстрація перспективного для Дніпра індустріального парку. Необхідно обговорювати це питання з бізнес-спільнотою», – повідомив Володимир Панченко.

Цьогоріч мерії Дніпра вдалося впровадити низку сучасних електронних проектів. Серед розробок, які підвищують рівень комфортності життя дніпрян, зокрема, програма «Відкритий бюджет» з інтерактивною картою, на якій позначені всі ремонти та їхня вартість, і сервіс Navizor, який стежить за станом доріг. Також 29 грудня в Дніпрі запрацювала перша в місті електронна черга в лікарні. Крім того, місто першим в Україні запускає проект виклику вогнеборців-волонтерів. За словами Яніки Мерило, вже з'явився перший пілотний макет цієї новації. Разом з тим, учасники круглого столу переконані – найновіші розробки слід запроваджувати у школах і вишах. Також, на думку фахівців, дуже важливо налагодити якісний та продуктивний документообіг в електронному форматі.


Gorod.dp.ua на Facebook.


1008  (05.01.17 11:03): сперва создайте 100% национального оператора по предоставлению этих ит и тк услуг.,только так можно будет говорить о каких-то инновациях. а то куда не глянь-повсюду иностранный капитал за национальный счёт,не справедливо как-то выходит(мягко выражаясь) Відповісти | З цитатою
IT-шник  (04.01.17 15:06): Цитату: "Вместе с тем, участники круглого стола уверены - новейшие разработки следует вводить в школах и вузах" поддерживаю, но не за счёт родителей, а за счёт бюджета города. Відповісти | З цитатою
Город  (01.01.17 15:18): Помогите собрать как можно больше голосов, против возвращения коррупционной монополии БТИ.
Альтернативний проект Положення розроблений інвентаризаторами м.Дніпро
http://e-dem.in.ua/dnipropetrovsk/Petition/View/479
Альтернативний проект Положення розроблений інвентаризаторами м.Дніпро

Альтернативний проект Положення розроблений інвентаризаторами м.Дніпро
Петиція до Дніпровської міської ради
e-dem.in.ua
Відповісти | З цитатою
Инна  (30.12.16 10:15): Инновации это прекрасно. Но сейчвс самый важный вопрос защита нашего государства.сейчас решается вопрос смены генсека Нато предлагают Дэвида Кэмерона.конечно это наилучшая кандидатура и Украине необходимо стать членом Нато.Британия нам сейчас во многом помогает выделяет миллионы на оснащение нашей армии обучение военных. Это наш союзник который поможет нам отбиться от татаро монгольского российского нашествия сами мы не справимя. Татаро монголы которые захватили власть в россии еще 100 лет назад четко акпедают ее только своим и не хотят выпускать украину из рабского капкана и Нато нам поможет от них отбиться Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
депутут  (29.12.16 16:54): Непонял... Это как? 2017 Вроде как годом общественного транспорта должен быть... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті