Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині проведено чергові обшуки у гральних закладах

На Дніпропетровщині проведено чергові обшуки у гральних закладах

Щоденно працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області виявляють осередки надання послуг у сфері грального бізнесу.

На днях припинено діяльність гральних закладів у містах Дніпро, Новомосковську та с. Петропавлівка Дніпропетровської області. Вилучено 115 одиниць гральної техніки.

В період з 22 грудня по 25 грудня поточного року, в рамках оперативно-профілактичного відпрацювання по боротьбі з гральним бізнесом, працівниками Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області спільно з працівниками слідчих відділів Нацполіції та органами прокуратури припинено діяльність 7 нелегальних гральних закладів.

У м. Дніпро та м. Новомосковську «працювало» по 3 гральні заклади, 1 – у с. Петропавлівка Дніпропетровської області.

Всього під час санкціонованих обшуків гральних закладів вилучено 13 гральних автоматів, 54 системні блоки, 48 моніторів, телевізор, 11 камер спостереження, відеореєстратор та інше технічне обладнання на суму понад 680 тисяч гривень.

Також вилучено прибутків від незаконної діяльності – 1,4 тисячі гривень.

За період відпрацювання, з 5 грудня 2016 року, припинено діяльність 32 гральних закладів, загальна вартість вилученого обладнання понад 2 млн. 880 тисяч гривень.

Даний вид діяльності заборонений чинним законодавством. Громадянам, які причетні до організації підпільних гральних закладів загрожує кримінальна відповідальність.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Кэп  (27.12.16 07:37): Проведены обыски и проверки - все в порядке, в НП конверты заносят. Могут продолжать функционировать. Відповісти | З цитатою
Александр  (27.12.16 07:31): Шо опять?! это даже уже и не смешно.наведайтесь на угол проспекта Поля и Пушкина там открыто работает большое казино легализуйте игорный бизнес и пусть они платят налоги хватит кормить ментов кто вообще верит во все эти липовые рейды? фейковая борьба Відповісти | З цитатою
Дон Кихот  (27.12.16 00:34): ЭТО ПРОСТО СМЕХ - ВСЕГО СЕМИ!!! А ОСТАЛЬНЫЕ, СЛЕДУЕТ ПОНИМАТЬ, ПОКРЫВАЮТСЯ!!! ПРИСМОТРИТЕСЬ КА ПОЛУЧШЕ, ПОЛИЦИАНТЫ, В КАЖДОМ РАЙОНЕ ДНЕПРОПЕПЕТРОВСКА ДЕЙСТВУЮТ НЕЛЕГАЛЬНЫЕ "НАЦІОНАЛЬНІ ЛОТЕРЕЇ" ТА "СПОРТЛОТО"!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті