Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

у Дніпрі відбувся марафон написання листів з нагоди Дня прав людини

у Дніпрі відбувся марафон написання листів з нагоди Дня прав людини

10 грудня з нагоди Дня прав людини у Дніпрі відбувся 10-й ювілейний марафон написання листів. Це – глобальна та щорічна правозахисна кампанія, що проходить у понад 200 країнах світу.

Щороку за допомогою Марафону звільняють несправедливо засуджених, змінюють репресивні закони та допомагають жертвам порушень прав людини не здаватися.

«Ці підписи будуть відскановані і відправлені до тих людей, які можуть вплинути на ситуацію. Ці листи реально можуть змінити життя людини, можуть дати їй свободу», — наголосила співорганізаторка акції в Дніпрі Людмила Шамрай.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зашморг  (11.12.16 22:30): На этом сайте регулярно нарушаются мои права человека! В частности право на свободу слова! Не угодные комментарии удаляются! Что тогда говорить о государственной машине?! В Украине прав у человека нет! Любое инакомыслие выдаётся за сепаратизм! Патриоты обязаны молчать и терпеть! Ганьба! Відповісти | З цитатою
ДНЕПРОПЕТРОВЕЦ  (11.12.16 16:44): в нас только объязанности, а за права человека в этой стране можно забыть. большая часть Днепропетровцев была против переименования города, но их никто не слушал, вот пример какие права в этой стране, а этот картавый ещё и оскорбил жителей города. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті