Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оздоровлення демобілізованих, нова фотовиставка та обереги для захисників: підсумки тижня від ДніпроОДА

Оздоровлення демобілізованих, нова фотовиставка та обереги для захисників: підсумки тижня від ДніпроОДА

Оздоровлення демобілізованих у санаторіях країни та реабілітація по-європейські у Дніпрі. Обереги для захисників та подарунки дітям до Святого Миколая. Радник голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб розповіла про головні події останнього тижня та плани на майбутнє.

За тиждень до Центру допомоги учасникам АТО звернулося 87 людей. На «гарячу лінію» психологічної підтримки зателефонували 15 бійців, зазначила радник голови ОДА.

Цьогоріч реабілітаційний центр для учасників АТО, створений командою Валентина Резніченка, прийняв вже 729 бійців.

У санаторіях країни оздоровилося 1128 демобілізованих Дніпропетровщини.

В області пройшла патріотична акція «Оберіг для захисника». Її ініціювали дніпровські школярі, команда Валентина Резніченка – підтримала.

«До Дня Збройних сил країни діти, студенти та всі небайдужі мешканці регіону виготовили десятки тисяч ляльок-мотанок для бійців. Їх зібрали у Дніпропетровській ОДА. Зараз усі поробки передаємо на фронт», – зазначила Ольга Горб.

На першому поверсі Дніпропетровської ОДА триває виставка світлин з зони АТО. Побачити близько 70 робіт військового фотографа Олександра Клименка можуть усі бажаючі. Вхід вільний.

Мешканці Дніпропетровщини можуть стати добрими чарівниками для дітей бійців АТО, переселенців, сиріт. В області стартувала акція «Святий Миколай про тебе не забуде». Її проводить Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації.

Вихідними у Дніпрі пройшов десятий фестиваль «Чорнобильські мотиви». До нього долучилися понад 260 учасників. Вони співали, читали вірші. Цим – дякували ліквідаторам за їх подвиг.

«Цього тижня ще одна лікарня Дніпропетровщини отримає гуманітарку з Франції. У ДніпроОДА пройде безкоштовна зустріч з сучасним письменником Андрієм Курковим, запрошуємо усіх, – розповіла Ольга Горб. – Наприкінці грудня Дніпропетровщині пройде перший в Україні різдвяний бал «Мужність і грація» для учасників АТО і волонтерів».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті