Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
17:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

26 жовтня зміниться рух трамваїв та тролейбусів

26 жовтня зміниться рух трамваїв та тролейбусів

26 жовтня у зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Панікахи від Євпаторійського шляхопроводу до Запорізького шосе та проведенням робіт по ремонту трамвайної колії по просп. Дмитра Яворницького внесені зміни в рух наступних маршрутів електротранспорту.

З 09:00 до 22:00 тимчасово призупиняється рух тролейбусів маршруту № 11, тролейбуси маршрутів №№ 16, 19 будуть здійснювати перевезення пасажирів до ж/м Тополя-3 без заїзду на вул. Панікахи і розвертатимуться на розгалуженні Запорізького шосе та вул. Трудових резервів (колишній тупік тролейбусу №19).

З 21:00 трамваї маршруту № 1 у напрямку до залізничного вокзалу на ділянці просп. Дмитра Яворницького від вул. Княгині Ольги (Горького) до вул. Пастера рухатимуться за зміненим напрямком:
просп. Дмитра Яворницького – вул. Княгині Ольги (Горького) – вул. Вокзальна – пл. Старомостова – вул. Пастера – просп. Дмитра Яворницького – Залізничний вокзал.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті