Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов: Україна – це країна яка хоче і буде жити за європейськими стандартами

Гліб Пригунов: Україна – це країна яка хоче і буде жити за європейськими стандартами

Сьогодні у Страсбурзі голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов під час Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи підняв ряд проблемних для України та європейської безпеки питань.

Зокрема, мова йшла про допомогу внутрішньопереміщенним особам із зони бойових дій. Зараз Дніпропетровщина - це прифронтова територія, яка прийняла на себе більшу частину переселенців.

«Дніпропетровщина має величезний потенціал у сільському господарстві, важкій, харчовій та переробній промисловості, потужний інтелектуальний капітал. Але ж ми з вами розуміємо, для того, аби допомогти переселенцям їм треба дати роботу. Ми готові до співпраці з європейським бізнесом та забезпечимо гідні умови співпраці. Додаткові робочі місця, які будуть створені, отримають у першу чергу переселенці. Це один з кроків у допомозі таким людям. Наш регіон відкритий для інвестицій, які будуть розвивати малий та середній бізнес, ми прагнемо нових технологій для розвитку громад», - наголосив Гліб Пригунов у своєму виступі на Конгресі.

Крім того, він доповів про хід децентралізації в Україні. Адже саме Дніпропетровщина є одним з національних лідерів у цьому європейському напрямку реформування. Область активно переймає хорватський та польський досвід реформування.

Гліб Пригунов висловив сподівання, що Конгрес стане для регіону певним путівником у цих процесах, і це допоможе реалізувати реформу з дотриманням усіх європейських стандартів та принципів Хартії місцевого самоврядування.

«Україна – це країна яка хоче і буде жити за європейськими стандартами, ми визнаємо та слідуємо Європейським цінностям», - наголосив Гліб Пригунов.


Gorod.dp.ua на Facebook.


патриет  (23.10.16 17:39): Та посмотрите на уже вступивших в ЕС Латвию, Литву, Болгарию, Грецию и т.д. Что хорошего они приобрели? Нищета и полный развал экономики, катастрофический отток населения. Но нам же сказали, что там хорошо! Посмотрите вокруг, покращення кругом! Відповісти | З цитатою
Горожанин  (22.10.16 22:47): А я не совсем поддерживаю европейские ценности в плане меньшинств, это аморально и противоречит православию и нашим ценностям. Европа и так жару дала с инквизицей, а сейчас с меньшинствами и т.д. Жаль если приходит конец рассвета ЕС, это помоему наилучшее, что было содано людьми в плане политической и экономической организации союза государств. Когда мы туда вступим, как бы там не осталась Молдавия с Румынами:) Відповісти | З цитатою
Ирина  (22.10.16 11:16): Люди хотт действительно в Европу и жить ее стандартами, но наши главари усиленно тянут ее в сторону азии и исламских государств. 14 октября 2016г Гройсман пригласил ОАЭ принять участие в украинской приватизации. Это сейчас-когда этого делать нельзя. Пока не прошли выборы в США и не освобожден Донбасс.
Гройсман почему-то считает. что только Султан Ахмед бин Салим имеет возможности для сотрудничества в Украине. А почему снова исламская страна ОАЭ??? Сначала Порошенко нам пытался подсунуть в качетсве инвесторов Турков, потом Израиль .Почему у людей никто не спрашивает хотят ли они чтобы владельцами наших предприятий стали иудаисты и исламисты? султаны?? Может быть Мы хотим только христианские страны ЕС видеть инвесторами и не султанов, а нормальных граждан безо всяких названий"хан, султан и т.д" Одни только гройсман или Порошенко не имеют права приглашатьинвесторов.мы не хотим видеть султанов владельцами наших предприятий.
Відповісти | З цитатою
Надежда  (21.10.16 09:32): правильно пое вропейским и нельзя позволять исламистам захватывать наши земли христианские. "Одесский облсовет просит Порошенко вернуть ряду улиц областного центра "советские" названия улиц" Саакашили понл, что ему сейчас никто не доверяет но четко преследует цель -чтобы Одесса.херсон стали сначала ОНР, ХНР а потом туркцкими стали как Сирия и ирак.Вот по нельзя этого делать тем более кто такой пОРОШЕНКО??? оН ЧТО ЕДИНОЛИЧНО БУДЕТ ОТМЕНЯТЬ ЗАКОН О ДЕКОММУНИЗАЦИ, КОТОРЫЙ ПРИНЯТ ВСЕМ УКРАИНСКИМ ОБЩЕСТВОМ. ЯСНО ОДНО КАК ТОЛЬКО ВЕРНУТСЯ СОВЕТСКИЕ НАЗВАНИЯ-ОДЕССУ ОТТЯПАЮТ ЧАПАЕВЦЫ (ВООРУЖЕННЫЕ ЦЫГАНО-ТЮКОБоЕВИКИ ТИПО МОТОРОЛЛЫ И ГИВИ ИЛИ КТО-ТО НО ЗА НИМИ БУДЕТ СТОЯТЬ ТОЛЬКО аНКАРА)И ВСЕ ЭТО ИМ НАДО СДЕЛАТЬ ИМЕННО В 2016 ГОДУ (666) Відповісти | З цитатою
Ух  (21.10.16 05:27): Молодец! И так с , начнём видимо с Зарплат... ну Глебушка , молчим??? Відповісти | З цитатою
Петрович  (21.10.16 01:06): Сказал, как в воду пукнул!
Прыгунов... - с такой фамилией в цирке выступать, а не в Страсбурге !
Відповісти | З цитатою
влад  (20.10.16 20:19): Но эти то деятели, как Прыгунов, давно уж построили для себя "эуропейские стандарты", кто бы сомневался. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті