Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліція встановила причетність ще одного високопосадовця до злочинної діяльності

Поліція встановила причетність ще одного високопосадовця до злочинної діяльності

Працівниками УЗЕ в Дніпропетровській області спільно зі слідчими прокуратури області встановлено причетність третьої особи-високопосадовця до злочинної діяльності екс-заступника голови міськради. Стосовно всіх співучасників обрано запобіжні заходи.

22 серпня 2016 року повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України, ще одну посадову особу Дніпропетровської міської ради - колишнього начальника одного з департаментів.

Таким чином, до злочинної групи увійшли: безпосередньо колишній перший заступник голови міськради, колишній начальник одного з департаментів міськради та її заступник.

Як інформувалося днями, заступник голови міськради та заступник начальника департаменту міськради були повідомлені про підозру за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень раніше, 9 та 15 серпня відповідно.

Нагадуємо, співучасники підозрюються у завданні збитків державі у сумі понад 18,3 мільйони гривень за злочинні діяння, пов’язані з укладанням договорів з оформлення пайової участі забудовників з створення інженерно-транспортної інфраструктури міста.

Наразі судом обрано запобіжні заходи у вигляді особистого зобов’язання екс-заступнику голови міськради та заступнику начальника департаменту, а відносно колишнього начальника департаменту міськради – домашній арешт.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті