Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цього року у дитсадках Дніпра відкриють 18 додаткових груп

Цього року у дитсадках Дніпра відкриють 18 додаткових груп

Нові додаткові групи забезпечать ще 330 місць у дошкільних закладах Дніпра. Від початку року дитсадки вже поповнилися трьома групами по 20 місць кожна. Також у планах міськради відновлення роботи двох садочків для малюків.

Про це під час прямої телефонної лінії повідомила методист методичного центру управління освіти департаменту гуманітарної політики міськради Олена Кисільова.

Вона розповіла, що наразі триває прийом дітей до дошкільних навчальних закладів. Обов'язкова умова – дитячі дані мали бути внесені до електронного реєстру. Першочергово зараховуються діти пільгових категорій.

Щодо харчування малечі Олена Кисільова повідомила: як і минулоріч, батьки сплачуватимуть 60% його вартості. Решту – міський бюджет. Для пільговиків воно безкоштовне.

Разом з тим, Олена Кисільова спростувала чутки про нібито закриття дитячого садку №141: «Заклад ніхто не закриває, нині на ремонті перебуває ясельна група».

Зазначимо, що у Дніпрі працюють 208 дитячих садочків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


m  (06.07.16 19:17): Это как в реке Днепр или в Городе Днепр .Призидент ещё не подписал указ а вы уже называете Днепр вместо того что бы Днепропетровском . Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті