Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
16:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Науковими установами Дніпропетровської області було виконано 2 тисячі розробок

Науковими установами Дніпропетровської області було виконано 2 тисячі розробок
Упродовж 2015р. науковою діяльністю у Дніпропетровській області займались 58 підприємств та організацій, 71% яких зосереджено в обласному центрі, 14% – у м.Кривому Розі.

Загальний обсяг виконаних наукових та науково-технічних робіт склав понад 2 млрд.грн. Основним джерелом фінансування наукових розробок в регіоні були кошти вітчизняних та іноземних інвесторів (76% загальних асигнувань). Фінансування за рахунок коштів державного бюджету становило 20%.

Науковими установами області було виконано 2 тисячі розробок, з них 16% – це створення нових технологій, 13% – виробів та 2,3% – матеріалів.

Із загальної кількості науково-технічних розробок 76% були впроваджені у виробництво, 23% мали інноваційну спрямованість.

У штаті діючих наукових установ перебувало 10 тис. працівників основної діяльності, у тому числі 124 фахівця з науковим ступенем доктора наук та 545 – кандидата наук.

Науковцями Дніпропетровщини у 2015 році одержано 106 грантів від міжнародних фондів, проведено 91 міжнародну конференцію.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті