Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Два дитсадка збудують цьогоріч на Дніпропетровщині, – Валентин Резніченко

|«« «« »» »»|

У регіоні зводять «з нуля» два дитсадка – на ж/м Лівобережний у Дніпропетровську та селищі Ювілейне. Зараз йдуть будівельні роботи. Відкриття – наприкінці 2016-го, повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Прагнемо охопити дошкільною освітою всіх малюків області. Для цього відкриваємо навчально-виховні комплекси та садочки. У планах на 2016-й – 1,5 тисячі нових місць, – сказав Валентин Резніченко. – Уперше за багато років відкриємо два садочки, збудовані «з нуля». Робимо це на територіях з найбільшою потребою – у селищі Ювілейне та на Лівобережному-3 у Дніпропетровську».

Садочок у Ювілейному створюють на місці колишнього пустиря. У планах – п’ять просторих будівель, об’єднаних переходами, та декілька дитячих майданчиків.

Три корпуси виділять під дитячі групи з ігровими, роздягальнями, спальнями, буфетами. Ще один – під харчовий блок, складські приміщення та адміністрацію. Ці чотири будівлі будуть двоповерхові. У центрі зведуть п’яту будівлю. Там на трьох поверхах розмістять музичний зал, спортзал, ігротеку та навіть зимовий сад. Також для дітей створять кімнату емоційного розвантаження, комп’ютерні класи та багато іншого.

Зараз закладено фундамент усіх корпусів, у трьох – вже зведені стіни. Будівельні роботи виконані на 40%. Відкриття садочка заплановано на кінець 2016-го. Його вихованцями стануть 220 малюків.

Садочок на Лівобережному у Дніпропетровську планують відкрити також наприкінці року. Фундамент майбутньої двоповерхової будівлі у майже 3 тисячі квадратів вже закладено, будівельники приступають до зведення стін. При садочку збудують й котельню на альтернативному паливі, облаштують 12 дитячих майданчиків. Після відкриття дошкільний заклад відвідуватимуть 220 хлопчиків та дівчаток.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Татьяна  (10.03.16 12:40): Место на Левобережном выбрано "идеально"!!!. На том месте было маленькое озеро в котором утонул ребенок. Постоянно подтопляет- комаров будет море!!! Шикарная энергетика. Відповісти | З цитатою
Чушь  (10.03.16 12:35): И 950 деток которым в городе не хватает мест Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (09.03.16 17:46): Прям супер-пупер масштабный мега проект - как мост через Керченский пролив.. Интересно,- хоть оте дети, шо в них попадут, дождутся к пенсии новых станций метро и сделают ли платным Слобожаунский неземной переход? И это,- кудой канализация будет с детсадов идтить,- вдоль ручья? Відповісти | З цитатою
55+1  (09.03.16 17:46): Интересно, сколько в днепропетровске детских садиков, которые за эти годы были проданы под офисы? Допродавались до того, что теперь не хватает даже в текущих условиях, когда и так никто не рожает. Наверняка дешевле эти проданные когда-то детские сады обратно выкупить, чем строить новые с нуля. Тем более, что строительство детского садика это очень дорогое мероприятие, ввиду необходимости соблюдения множества стандартов. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті