Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Містян запрошують відвідати фотовиставку «Майдан очима дніпропетровців»

|«« «« »» »»|

Дніпропетровців запрошують відвідати фотовиставку «Майдан очима дніпропетровців», яка сьогодні зранку урочисто відкрилася у міській раді.

На відкриття заходу завітали автори представлених робіт, усі охочі містяни, журналісти.

«Від сьогодні у міській раді запрацювала фотовиставка «Майдан очима дніпропетровців», яка приурочена до Дня Героїв Небесної Сотні. Виставка нагадує нам про ті сумні події, які відбулись у лютому 2014 року, і сподіваємося, що громада завжди про це пам’ятатиме і розповідатиме своїм нащадкам. Тут представлені фотороботи дніпропетровців-учасників Майдану у Києві та Дніпропетровську, загалом 86 робіт», - сказала в.о. заступника міського голови Олена Молошна.

Вона додала, що виставка відкрита для усіх дніпропетровців та гостей міста. Переглянути фотороботи можна упродовж тижня, після цього вона працюватиме у вищих навчальних закладах міста. «Загалом плануємо зробити цю виставку постійно діючою. Де вона розміщуватиметься обов’язково порадимося з громадськістю», - зазначила Олена Молошна.

Олена Молошна також подякувала ініціатору проведення фотовиставки, громадському діячу, учаснику майдану у Дніпропетровську Людмилі Кострюковій за організацію.

«Дякую вам за вашу тверду громадянську позицію, за те, що підтримуєте такі важливі для суспільства заходи», - додала в.о. заступника міського голови. В свою чергу Людмила Кострюкова повідомила, що виставка розширюватиметься і усі бажаючі можуть надавати свої фотороботи.

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті