Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
21:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ситуація з Укртранснафтою загрожує національній безпеці України

Ситуація з Укртранснафтою загрожує національній безпеці України
Призначення на посаду керівника стратегічного підприємства «Укртранснафта» російського диверсанта, який діє за завданням депутата Ігоря Єремеєва, може призвести до руйнації нафтотранспортної системи України та становить загрозу для національної безпеки.

Про це заявив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський під час ексклюзивного інтерв'ю програмі «ТСН.Тиждень».

«Укртранснафта - це «кровоносні судини» всієї нафтової галузі України. Якщо ці «кровоносні судини» з тієї чи іншої причини не будуть працювати, то увесь цей комплекс зупиниться», - заявив Коломойський.

Губернатор пояснив, що до цієї єдиної системи входять нафтопереробний завод – Кременчуцький НПЗ, нафтодобувна компанія – «Укрнафта» та перевалочні комплекси.

«Укртранснафта» є стратегічним підприємством для оборони нашої країни», - підкреслив Ігор Коломойський.

Він також повідомив, що за спробою захоплення офісу «Укртранснафти» стоїть власник групи «Континіум», депутат Ігор Єремеєв.

«На АЗС «Укрнафти», «Укртатнафти», «Сентоза», «Авіас» ціни на бензин – на дві-три гривні дешевші. Така різниця у ціні завжди зберігалася. А це не дає Єремеєву спокою. Він змовився з усім ринком – вони підвищують-знижують ціни за телефонними дзвінками. Ми ніколи не входили в цю картельну змову. Ми тримаємо свою цінову політику, і вона зажди має більш-менш соціальний характер. Пану Єремеєву це не дає спокою, у нього немає такої можливості. Він хоче заробляти багато і ми стоїмо йому поперек горла», - наголосив Ігор Коломойський.

За його словами, до злочинної групи Ігоря Єремеєва входять заступник керівника «Нафтогазу» Пасічник, голова наглядової ради Савченко і пан Мірошник.

Зокрема, Коломойський розповів, що Мірошник, який нібито повинен очолити «Укртранснафту», прописаний на Володимирській, 33 (у Києві), де розташований центральний офіс СБУ. Він приїхав із Харкова, де познайомився із паном Савченком. У Харків він потрапив із Луганська, де був заступником керівника місцевого СБУ.

«Мірошник був одним із тих, хто здав це відділення СБУ зі зброєю сепаратистам рік тому. Прізвисько в нього – «Пятнашка». Бо він 15 тисяч гривень чи доларів отримував з комерційних структур за право займатися бізнесом у Луганську та Луганській області», - коротко окреслив портрет новопризначеного керівника «Укртранснафти» Ігор Коломойський.

Він додав, що головний учасник організованого злочинного угрупування Єремеєва, який керує спробою захоплення «Укртранснафти», - це пан Пасічник, який сьогодні працює в НАК «Нафтогаз», а раніше був вигнаний із Кременчуцького заводу за крадіжку бензину.

«Ці товариші вирішили захопити «Укртранснафту». І тоді в мене виникає запитання. «Укртранснафта» - це підприємство зі 100% власності держави. Але чи може представляти організоване злочинне угрупування Єремеєва державу і ототожнювати себе з нею? Ми – проти цього. Ми проти того, щоб вони під прикриттям держави і державної власності, взяли його (підприємство «Укртранснафта») у свої руки», - наголошує Коломойський.

Як відомо, цими днями відбулася спроба зміни керівництва «Укртранснафти» та рейдерського захоплення державного підприємства новим очільником.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ню  (23.03.15 19:51): "Активизация всевозможных «эксов» из гвардии Януковича свидетельствует о том, что режим Порошенко вступил в самый последний период своего существования. Война с Коломойским уже однозначно напоминает имевшее место в Англии противостояние Алой и Белой Розы, когда обе боровшихся за трон династии попросту истребили друг друга на полях битв.
Замечено, что в войне Алой и Белой Розы обычно побеждает Серая Жаба, она смирно сидит в стороне и терпеливо ждёт, пока противники не выбьются из сил, после чего спокойно присваивает победу."
http://www.mpsh.ru/1385-azarova-prizyvayut-v-doneck.html
Відповісти | З цитатою
Микола  (23.03.15 16:44): Запрягайте хлопцi конi(а у кого нема - швиденько купуйте).Бо незабаром будете швендяти пiшодрала. Відповісти | З цитатою
моня  (23.03.15 15:46): Таки да. Мы на пороге большого шухера. Відповісти | З цитатою
Aleks55  (23.03.15 14:23): А недавно убили Руководителя Кременчуцкого НПЗ , человек был богатый , власть имел ,
и О чудо ! Не известен , ни мотив , ни исполнитель , ни заказчик .
Всем кто здесь читает , надо забыть и не помнить этот факт .
Відповісти | З цитатою
Oleg  (23.03.15 12:35): А почему ДТ стоит на две гривны дороже, чем а95. Когда раньше стоил меньше чем а92. Відповісти | З цитатою
А. С. Пушкин  (23.03.15 12:26): И тут врывается ОН! Весь в белом! И спасает национальную безопасность Украины! И имя этого русского ...ой...пусть будет без "русского"... Просто богатыря-Игорь Коломойский! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепровец  (23.03.15 11:53): Поточу что цену определяет спрос и предложение.
Когда предложение превышает спрос, то цена падает.
И наоборот.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Горожанин  (23.03.15 11:45): А почему отечественный бензин(из отечественной нефти, без транспортных расходов доставки из европы) стоит 19 гривен, а не дешевле? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті