Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Служба порятунку повідомляє

Служба порятунку повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 01 лютого 2015 року

За цей час у Дніпропетровській області сталося 11 пожеж, три з них у самому обласному центрі.

Ввечері 1 лютого внаслідок ускладнення погодних умов, сильних поривів вітру та опадів у вигляді дощу стались пориви повітряних ліній електропостачання та аварійних відключень підстанцій на території області. Без електропостачання залишились 15 населених пунктів повністю та 4 частково. Аварійні бригади РЕМ спільно із рятувальниками ГУ ДСНС у Дніпропетровській області п роводять аварійно-відновлювальні роботи по відновленню електропостачання .

Також до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про підтоплення поверхневим стоком двох приватних садиб у місті Верхньодніпровськ по вулиці Дніпровська. Особовим складом 46 державної пожежно-рятувальної частини за допомогою гідроелеватора було відкачано 115 куб. метрів води, подія ліквідована.

На території області зафіксовано 13 випадків падіння дерев, з них 11 - ліквідовано силами підрозділів ГУ ДСНС. У місті Дніпропетровськ рятувальники прибрали 6 повалених дерев, якими пошкоджено 2 автомобілі та шиферну покрівлю 1 приватного будинку. Пожежно-рятувальними підрозділами в Синельниківському та Солонянському районах ліквідовано по одному випадку падіння дерев.

Роботи щодо ліквідації наслідків складних погодних умов на території області тривають.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті