Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
23:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Комунальні підприємства регіону шукають керівників

Комунальні підприємства регіону шукають керівників
Дніпропетровська обласна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст регіону.

Інформацію про вакансії можна отримати за посиланням (список буде постійно оновлюватися): http://oblrada.dp.ua/comvac

«Призначення повинні бути прозорими і відкритими, а кожен бажаючий фахівець мати змогу отримати роботу на конкурсній основі. Кадрові питання будуть вирішуватися з урахуванням професіоналізму кандидатур та враховуючи побажання громадськості», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Заяви від бажаючих взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад керівників комунальних підприємств, закладів, установ приймаються до 13 лютого 2015 року за адресою: просп. Кірова,2, кімн. 514, обласна рада, м. Дніпропетровськ. Довідки за телефоном: 742-82-47.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зяма  (27.01.15 21:46): проработал жизнь - никогда сам не был в чём либо специалистом и не встречал в соей жизни специалистов - так как советская и настоящая система образования таковых не готовила и не готовит. Если Вам кто то скажет, что он специалист - не доверяйте ему - это вор ...
Удоды - не знакомые с правовой базой - что либо путное организовать не могут ...
Відповісти | З цитатою
александр66  (27.01.15 19:08): Я б в руководители пошел, пусть меня научат! (с) Відповісти | З цитатою
Я  (27.01.15 12:41): Что такое пожелание общественности? Это та общественность что ворвалась в оперный театр? Ну тогда это бардак! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті