Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ТОП-5 перемог 2014 року: фізична культура та спорт

ТОП-5 перемог 2014 року: фізична культура та спорт
2014 рік для спортсменів Дніпропетровщини став роком чергових перемог. Вони вкотре успішно доводили, що є гідними суперниками, не лише на українській, а й на міжнародній арені. Натомість вдома для них з'явилися нові можливості професійного вдосконалення – в області відкрилися нові сучасні спортивні об'єкти. Чим цього року особливо пишається галузь фізичної культури та спорту Дніпропетровщини – дізнавайтеся в ТОП-5.

ФК «Дніпро» завоював срібні нагороди чемпіонату України.

У заключному турі чемпіонату Прем'єр-ліги-2013/14 дніпропетровський «Дніпро» обіграв донецький «Металург». Спортсмени завоювали срібні медалі першості та можливість виступити у Лізі Чемпіонів. На другій сходинці п'єдесталу наші футболісти востаннє опинялися за результатами сезону-1992/93. Тоді київське «Динамо» випередило «Дніпро» лише за різницею забитих і пропущених м'ячів.

Всі, хто зробив внесок у довгоочікуване досягнення «Дніпра» - спортсмени, тренери та обслуговуючий персонал, отримали нагороди у День міста Дніпропетровська.

У Дніпропетровську відкрилася кільцева канатна дорога для воднолижного спорту

Наразі це єдина така дорога світового рівня в Україні. Вона безшумна й екологічно чиста. Довжина її кола – 826 метрів. М аксимальна швидкість відповідає стандартам міжнародних змагань – 60 метрів на хвилину. Звичайна швидкість – 30 метрів на хвилину. Одночасно тут можуть займатися 12 спортсменів. У день же траса може прийняти понад 500 воднолижників.

Також, до комплексу увійшла двухмачтова реверсивна канатна дорога для навчання дітей, підлітків та аматорів воднолижного спорту. Додатково обладнано стартову зону, роздягальню, глядацьку зону.

У Павлограді відкрито новий басейн з енергозберігаючими технологіями

З нагоди 85-річчя Павлоградського хімічного заводу підприємство відкрило новий сучасний басейн на 6 доріжок по 25 метрів з тренажерним залом. Проектом передбачено використання новітніх сучасних технологій. За сприятливих погодних умов басейн може працювати автономно, без електрики та газу. У басейні можуть тренуватися професійні спортсмени, дитячі спортивні гуртки, а також всі бажаючі жителі міста - загалом 72 людини на добу.

У Дніпропетровську вперше в історії України відбулися офіційні змагання Європейського рівня з триатлону

У Дніпропетровську відбувся етап Кубка Європи з триатлону у спринтерській дистанції. Основні дистанції проходили уздовж дніпропетровської набережної. Всього у змаганнях взяли участь 76 професіоналів з 13 країн Європи, 4 з них представляли Дніпропетровську область. Найкращий результат серед наших спортсменів у Інни Рижих – ІV місце у спринтерській дистанції. Технічні комісії з Румунії, Англії та Польщі поставили найвищу оцінку за проведення змагань.

Спортсмени регіону здобули 269 медалей на чемпіонатах світу та Європи

196 спортсменів області взяли участь у чемпіонатах Європи та світу з олімпійських та неолімпійських видів спорту. За підсумками змагань вони здобули 269 медалей різного ґатунку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сеня  (16.12.14 14:55): Так что получается все эти объекты начали строиться при Яныке, место проведения чемпионата был определено тоже при Яныке и т.д. , а чем тогда нынешняя власть будет нахваливаться. Відповісти | З цитатою
Днепрррр  (16.12.14 12:35): И закрыли бассейн на левом берегу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті