Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обласні театри, музеї та бібліотеки підготували до Новорічних та Різдвяних свят цікаві заходи для дітей

Обласні театри, музеї та бібліотеки підготували до Новорічних та Різдвяних свят цікаві заходи для дітей
Обласні театри запросять дітлахів на казкові вистави, фестивалі та концерти, а в бібліотеках та музеях пройдуть захоплюючі святкові виставки, акції та майстер-класи. Про це повідомили в департаменті культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації.

Першим новорічний марафон святкових вистав для дітей розпочне Дніпропетровський академічний театр російської драми ім. М. Горького. Тут показуватимуть казку «Нові пригоди кота у чоботях та людоїда».

Безліч сюрпризів підготував для малечі Дніпропетровський академічний театр опери та балету. Під час свят тут показуватимуть музичні казки «Попелюшка» та «Білосніжка», дивовижну виставу «Снігова королева», музичну виставу «Чиполліно» та ін.

У Дніпропетровському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка влаштують новорічні ранки для дітей. Вони включатимуть дійство біля ялинки у фойє театру з Дідом Морозом та Снігуронькою та показ музичної казки «Пеппі Довга-панчоха». Музичні та казкові концерти також пройдуть у Дніпропетровському академічному обласному молодіжному театрі та Будинку органної та камерної музики.

Цікаві новорічні заходи підготували і бібліотеки. Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова представить понад 10 книжкових виставок, приурочених до Святвечора, Різдва, Водохреща та інших свят. Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей запросить малечу взяти участь у шоу-грі «Зимові сніжні мережива», а Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека імені первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія влаштує для молоді кулінарний майстер-клас.

Не доведеться сумувати дітлахам та дорослим і в музеях. Так, Дніпропетровський художній музей під час майстер-класу запропонує перевтілитися у майстрів петриківського розпису та створити новорічну листівку власними руками. А Дніпропетровський національний історичний музей імені Д.І. Яворницького запросить дітей молодшого та середнього шкільного віку на інтерактивну екскурсію «Новий рік в музеї».

Також у Дніпропетровському державному цирку пройде вистава «Ялинка в цирку». На неї запросять дітей, які потребують особливої підтримки: дітей-сиріт, малозабезпечених, переселенців, дітей військовослужбовців.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті