Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
12:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У парку Глоби побудують скалодром

У парку Глоби побудують скалодром
У міському парку Лазаря Глоби почато реконструкцію спортивного майданчика.

У парковому спортивному містечку, розташованому біля дитячої залізниці, уже є тренажери. А під час реконструкції до них додадуть сучасний майданчик для стритболу (вуличного баскетболу), що став уже досить популярним у місті, а також стіл для гри в настільний теніс, турніки різної висоти і вуличні тренажери. Сучасне покриття дозволить займатися спортом і фізкультурою цілий рік.

Окрасою нового спортивного майданчика стане багатоповерховий скалодром. По його стінах прокладуть траси різної складності, розраховані як на дітей і підлітків, так і на дорослих прихильників цього екстремального виду спорту, а їх у Дніпропетровську щороку стає усе більше. Скалодром дозволить шліфувати свої навички в скелелазанні на свіжому повітрі і, головне, у безпечних умовах.

Спочатку планувалося відкрити майданчик до Дня Незалежності України. Але оскільки основними відвідувачами його стануть все-таки діти і підлітки, то було вирішено робити все максимально акуратно й без поспіху, ретельно перевіряючи надійність і безпеку всіх споруджень.

Кореспондента «Зорі» завірили, що до Дня міста реконструйований спортивний майданчик парку Глоби обов’язково прийме своїх відвідувачів. І в такий спосіб у Дніпропетровську стане ще одним місцем більше, де шанувальники здорового способу життя зможуть тренуватися, щоб бути сильними й витривалими. А в здоровому тілі, як відомо, здоровий і дух.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Детская неожиданность  (20.08.14 22:32): Не возникнет ли в парке на скалодроме ситуация, как в гостинице Парус с семилетним сорванцом? А оплата,- за инструкторов чи ещё и за снаряжение со скалами? И где будут продаваться билеты на вход в оновлэну мивину? Ответить | С цитатой
Muha  (20.08.14 22:07): вернули б Марс, он был единственным нормальном аттракционом Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте