Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 07 червня 2024
02:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Пройшла нарад а щодо безпеки перевезень

Пройшла нарад а щодо безпеки перевезень
Заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олексій Бурік провів нараду з керівниками підприємств пасажирського автомобільного транспорту, представниками профспілок та громадських організацій, діяльність яких пов'язана з роботою автомобільного транспорту.

На нараді були розглянуті питання підвищення рівня безпеки на дорогах, дотримання водіями вимог правил дорожнього руху, зокрема при проїзді залізничних переїздів та виконання затвердженого розкладу руху. За її результатами Олексій Бурік поставив низку завдань, які стосувалися в першу чергу забезпечення безпеки пасажирів.

Наразі Дніпропетровською облдержадміністрацією організовано роботу автобусів на 496 внутрішньообласних автобусних маршрутах. Із них 279 – приміських та 217 – міжміських. Обслуговування пасажирів забезпечують 34 автобусні станції. Щодня на лінії маршрутів виходить понад 1000 одиниць транспортних засобів.

«Переміщення пасажирським транспортом має бути зручним та комфортним для мешканців регіону. Але головним пріоритетом для обласної влади в першу чергу є безпека людей, - зазначив Олексій Бурік.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Dilena  (28.02.14 11:54): Просят перепостить –––– Днепропетровск, Луганск, Запорожье, Херсон, Одесса, Николаев, Харьков, Полтава, Сумы, Донецк, Донбасс, Кировоград, Черкассы, Чернигов и русскоязычный 100% Крым НЕ ХОТЯТ В ЕС!!! Мы не устраивали погромы, мы с вами не ломали памятники, не разбирали площадь, не захватывали зданий, не избивали ''Беркут''! Не захватывали незаконно власть, не делали этого! Мы не участвовали в евробеспределе рядом с вами! Хватит приобщать нас к вашей численности! Хватит врать! Мы, граждане Украины, выражаем полное недоверие вождям-смутьянам евроинтеграторам, депутатам ВР Украины: А.Яценюку, А.Турчинову, В.Кличко, О.Тягнибоку, их подручным и прихлебателям! Мы не доверяем им свою жизнь и жизни своих детей! Также выражаем недоверие подстрекателям «цветных революций» Ю.Луценко и Ю.Тимошенко! Власть майдана НЕЛЕГИТИМНА!!! В субботу, в 12-00, по всем городам юго-востока пройдут массовые антифашистские митинги, наша задача - разблокировать захваченную "правым сектором" областную администраци Відповісти | З цитатою
А как  (27.02.14 13:15): В Европе тоже так делают??? Відповісти | З цитатою
Александр  (27.02.14 12:34): МАЙДАН СТОИТ не за НАТО, США или ЕВРОПУ. МЫ ЗДЕСЬ НЕ за БАНДЕРУ, ШУХЕВИЧА, ТИМОШЕНКО, КЛИЧКО или ЯЦЕНЮКА...НАМ ПРОСТО НАДОЕЛО ЖИТЬ В ( ГОВНЕ))) Нам надоело, что у пенсионеров нет денег на валидол, а чиновники ездят на новых мерседесах. Нам надоело, что продажные менты насилуют и калечат женщин, как это было во Врадиевке. НАМ надоело, что дети чиновников безнаказанно сбивают людей на пешеходных переходах. НАМ надоело постоянно давать взятки ментам, врачам, пожарникам, налоговой, ЖЕКам, вузам,судам. НАМ надоело, что на наши налоги власть имущие покупают себе дачи и яхты,вместо того, чтобы строить в стране дороги, школы, больницы...ИМЕННО ПОЭТОМУ МЫ ВЫШЛИ НА МАЙДАН!!! Мы стоим здесь, чтобы на пенсию можно было жить достойно. МЫ стоим здесь, чтобы в больницах было достаточно лекарств. Мы стоим здесь, чтобы чиновники не воровали, а работали для людей. Мы стоим за справедливое государство, за порядок, за стабильность и экономическое развитие, за уважение к каждому человеку. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Адекват  (27.02.14 11:14): Пока товарищ антимайдан будет говорить "на Украине" он будет идти "на йух" со всеми своими идеями... Вам, наверное, очень нравилось быть терпилой прошлого режима. Можете спокойно перебраться в братскую Рашку или Белорашку - там то же самое, только портреты в кабинетах другие висят, а мы здесь попробуем созидать что-то новое без голословных наездов со стороны вас и вам подобных. Поверьте, если бы произошло хоть одно резонансное убийство политиков - об этом бы трубиди направо и налево, а на данный момент это трёп ради трёпа.

По теме - нужны регулярные комиссии на всех перевозчиках. Ревизии в случайных автобусах перевозчиков в разное время суток. Вот когда это начнёт существенно бить по кошелькам владельцев АТП - тогда и будут результаты, а пока - болтология и не более того.
Відповісти | З цитатою
Пешеход  (27.02.14 08:17): Каждое утро наблюдаю и сегодня наблюдал "безопастный" стрит рейсинг СПРИНЕРОВ и ЛОЦМАНА за главным призом в 3гривны) О чём говорить ещё)))Хотя может просто у водителей был сушняк после всего употреблённого и они спешили в тупик что бы подлечиться))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Житель  (27.02.14 01:00): Бред и показуха. Відповісти | З цитатою
Это не честный сайт.  (27.02.14 00:25): Сайт город дп юа. Нечестный сайт. На нём идёт голосование. Что должно быть вместо памятника Ленину. Голосование не честное. Сегодня днём было 35% за памятник Ленину, а в другой строке было 32 %. Сейчас наоборот. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (19)

•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (13)

•  У Дніпрі триває суд над жертвою домашнього насильства (10)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (8)

•  У Дніпрі викинули на смітник купу придатних до вживання сухпайків (7)

•  Лікарі розповіли, як мешканцям Дніпра убезпечити себе від сезонної алергії (6)

•  На Дніпропетровщині розпочали будівництво нового храму (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті