Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
00:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спільно з німецькими партнерами впроваджується проект з підготовки управлінських кадрів

Спільно з німецькими партнерами впроваджується проект з підготовки управлінських кадрів
В рамках двостороннього співробітництва між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та німецьке Товариство з міжнародного співробітництва GIZ GmbH реалізують Програму з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина – Україна.

Програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини і шляхом стажувань в Німеччині сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, пошуку шляхів покращення їх конкурентоздатності, а також підвищенню кваліфікації українських менеджерів.

За ініціативи голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода, в Дніпропетровській області створена Партнерська платформа проекту Програми підготовки управлінських кадрів «Програма Fit for Partner ship with Germany», яка має на меті допомогти бажаючим прийняти участь у проекті.

Цільовою групою для стажування у Німеччині є молоді керівники середньої і вищої ланки та менеджери зі складу кадрового резерву українських бізнес-структур, що планують зовнішньоекономічну діяльність.

Вимоги до кандидатів на стажування у Німеччині:

• наявність вищої освіти;

• досвід роботи в сфері економіки та підприємництва щонайменше 1 рік;

• добре знання англійської або німецької мови;

• вік не старший за 40 років.

Тривалість стажування: один місяць.

Мова: німецька, англійська, російська - для топ-менеджерів (у виняткових випадках).

Всі витрати, пов'язані із стажуванням в Німеччині фінансує Федеральне міністерство економіки і технологій. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті: www. inwent.org.ua.

Тим, хто відповідає всім вимогам для кандидатів і бажає прийняти участь у проекті, пропонуємо звертатись до Координаційного центру Платформи: т. (056)742-86-45, e-mail: [email protected].

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті