Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
00:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міський голова Першотравенська подав у відставку

Міський голова Першотравенська подав у відставку
Під час колегії облдержадміністрації губернатор Дмитро Колєсніков різко розкритикував бездіяльність та байдужість до проблем людей Першотравенського міського голови Олександра Копитова. Буквально через три години після колегії сесія міської ради Першотравенська розглянула заяву мера та прийняла його відставку.

Губернатор Дмитро Колєсніков відзначив невміння мера Першотравенська працювати з депутатським корпусом, вирішувати питання житлово-комунального комплексу, проблеми людей, мислити на перспективу. Це ще раз підтвердилося під час останньої робочої поїздки керівника регіону до Першотравенська.

«Я виключно наполегливо запропонував людині піти і працювати там, де він може докласти свого розуму, свого досвіду на 100%. І сьогодні в місті Першотравенську проходить позачергове засідання міської ради. І сьогодні депутати приймуть рішення. Краще не працювати з такими людьми. Ані в бій, ані в розвідку з такими людьми ми не підемо. Це неприпустимо», - наголосив Дмитро Колєсніков під час колегії облдержадміністрації.

Губернатор зазначив, що у Першотравенську не вибудувані конструктивні відносини соціального партнерства між владою та містоутворюючими підприємствами, між владою та людьми. Це призводить до того, що місто не розвивається. Знижуються показники розвитку, а від цього страждають люди.

Безпосереднім приводом для критики стала ситуація, пов’язана з вибухом газу у квартирі №5 по вулиці Комсомольська, 37, що стався 9 листопада цього року. У результаті вибуху було зруйновано дві квартири, ще вісім – потребують капітального ремонту. 

«Аварія в житловому будинку у Першотравенську ще раз довела, що мер не контролює ситуацію в місті. Єдина людина, яка не відреагувала на аварію в місті, - це був мер. І для того, щоб наслідки аварії були ліквідовані, а жителі будинку отримали відшкодування, мені довелося особисто зустрітися з мешканцями будинку, виїхати на місце аварії та надати відповідні доручення», - наголосив Дмитро Колєсніков.

Також у Першотравеньску цього року не введено в експлуатацію жодного квадратного метру загальної житлової площі, відсутні експортні операції та залучення прямих іноземних інвестицій. У місті у 7 раз зросла заборгованість зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування економічно активних платників. Також у Першотравенську низький рівень виконання доходів загального фонду місцевих бюджетів – 64,5%. Знизився рівень оплати за спожитий природний газ з 101,7% у січні-червні до 99,3% у січні-вересні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Геннадий  (02.12.13 12:14): Губернатор Дмитрий Колесников отметил неумение мэра Першотравенска работать с депутатским корпусом, решать вопросы жилищно-коммунального комплекса, проблемы людей, мыслить на перспективу. Это еще раз подтвердилось во время последней рабочей поездки руководителя региона в Першотравенск. УВ. Дмитрий Колесников, а Куличенко когда пойдёт в отставку!!!??? Відповісти | З цитатою
Yamill  (29.11.13 17:02): Сколько раз уже писали, Першотравенск на русский язык не переводится, соотвественно и мэр будет Першотравенский городской голова. Відповісти | З цитатою
Помнится  (29.11.13 13:19): Его еще Вилкул критиковал.
-ПаРтии нужны деньги, а ты инвестиции привлечь не можешь!
Да кто же будет в маленький шахтерский Мухосранск инвестировать? Но Вилкул руки не марал - Колесников исполнил ("за дорученням")... Молодец!
Відповісти | З цитатою
АЛЕКСАНДР  (29.11.13 11:31): Назначить мэром Першотравенска Дмитрия Колесникова, освободив его от должности губернатора Днепропетровской области... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті