Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Першотравенську постраждалі від вибуху газу отримають матеріальну допомогу

У Першотравенську постраждалі від вибуху газу отримають матеріальну допомогу
У Першотравенську буде реконструйований будинок, що постраждав від вибуху газу 19 листопада 2013 року, а його мешканці отримають матеріальну допомогу. Таке завдання поставив губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков під час виїзної робочої наради на об’єкті.

19 листопада 2013 року у квартирі №5 по вулиці Комсомольська, 37 стався вибух газу. На місце трагедії одразу виїхали рятувальники та медики «швидкої».

Мешканка квартири №5, у якій стався вибух, отримала опіки та наразі перебуває під медичним наглядом у центральній міській лікарні, її життю нічого не загрожує. Інші ж мешканці будинку залишилися неушкодженими.

У результаті вибуху було зруйновано дві квартири, ще вісім – потребують капітального ремонту, інші ж чотири квартири залишилися неушкодженими.

«Розумію ваші хвилювання та співчуваю такому горю, – сказав губернатор Дмитро Колєсніков під час спілкування з жителями постраждалого будинку. – Проте ви маєте знати, що ви не залишилися на одинці зі своїми проблемами. Реконструкція будинку та ремонт постраждалих квартир буде завершено вже до кінця поточного року, щоб ви могли святкувати Новий рік вдома і дійсно зі святковим настроєм», – зазначив Дмитро Колєсніков.

Зокрема, керівник регіону поставив завдання до 1 грудня розробити проектно-кошторисну документацію з реконструкції частини житлового будинку №37 по вулиці Комсомольська у Першотравенську, до 20 грудня провести капітальний ремонт 8 квартир, а до 31 грудня – повністю відбудувати дві зруйновані квартири.

Як доповів губернатору Першотравенський міський голова Олександр Копитов, на реконструкцію будівлі з міського бюджету вже виділено 200 тис грн. Ще 13 тис виділено на надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок вибуху газу.

Наразі мешканці двох квартир, які постраждали найбільше, отримали тимчасове житло. Решті було запропоновано житло у територіальному центрі та у гуртожитках ДТЕК, проте мешканці від нього відмовилися. Наразі вони проживають у родичів та знайомих.

Також вирішено питання стосовно харчування постраждалих від вибуху: в їдальнях або сухими пайками за бажанням мешканців будинку. Організована цілодобова охорона будинку працівниками правоохоронних органів. Активно ведуться відновлюванні роботи.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Автостраховка СКАЗКО  (27.11.13 19:52): Покупайте дом на колёсиках.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті