Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Магдалинівському районі завершуються роботи з реконструкції навчально-виховних закладів

В Магдалинівському районі завершуються роботи з реконструкції навчально-виховних закладів
На Дніпропетровщині системно проходять реконструкції шкіл та навчально-виховних комплексів. Сьогодні два таких об’єкти відвідав та переглянув хід ремонтних робіт заступник голови облдержадміністрації Вадим Нестеренко.

«Головна мета, яка стоїть сьогодні перед обласною владою – це забезпечення достойного рівня життя населення. Реконструкція шкіл та навчально-виховних комплексів – це важлива складова реалізації цього завдання», - зазначив Вадим Нестеренко.

На даний момент на будівельному майданчику навчально-виховного комплексу в с. Першотравенка Магдалинівського району частково виконано внутрішнє та зовнішнє оздоблення фасаду будівлі, проведені роботи з укладання керамічної плитки в вестибюлі та у санвузлах, замінені вікна на металопластикові, виконано заміну каналізації та водопостачання, електромонтажні роботи. Залишилося виконати частково оздоблювальні роботи, улаштування підлог із паркету та лінолеуму, монтаж дверей. Реконструкція дозволить забезпечити якісною дошкільною освітою 15 маленьких мешканців села, де буде відкрита 1 група на 15 місць.

На будівельному майданчику реконструкції лівого крила школи в с. Котовка Магдалинівського району виконано демонтажні роботи приміщення старої їдальні, заміну покрівлі лівого крила школи, виконано улаштування та заливка плити вимощення будівлі, улаштовано інженерні мережі водопостачання та каналізації.

Залишилося виконати: внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи, улаштування внутрішніх перегородок, заміну вікон, дверей, благоустрій території.

Реконструкція лівого крила школи у с. Котовка, Магдалинівського району дозволить забезпечити покращення умов навчання дітей та вчителів.

Наразі у центрі навчаються 148 дітей. Це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти, що знаходяться під опікою, з інвалідністю та з багатодітних сімей.

«Всі діти різні – хтось запам’ятовує швидко, хтось повільніше, хтось у будь-якому колективі відчуває себе комфортно, хтось соромиться незнайомої компанії, декому потрібна особлива підтримка педагогів та медиків. Проте кожна дитина повинна мати можливість отримати освіту, розвинути свої здібності, реалізувати себе у житті. І такі центри як Котівський дають таку можливість навіть тим, хто раніше не сподівався на повноцінне життя», - зазначив Вадим Нестеренко.

У центрі працює дошкільне відділення, спеціальна загальноосвітня школа та реабілітаційне відділення. У реабілітаційному відділенні за індивідуальною програмою діти отримують як медичну реабілітацію, так і психолого-педагогічну, та соціально-побутову реабілітацію.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Про  (19.11.13 21:56): Здорово! А в Индустриальном районе , по ул.Гуди Королевой 14г, наоборот садик разрушают , деревья , клумбы уничтожаются для - Ночной автостоянки! Когда власти обратят внимание на зону Экологического бедствия на территории детского садика?! Ладно легковые авто б были - так Междугородние автобусы и Грузовики - прямо на руинах детских павильонов!!! Кощунство ради алчной прибыли , рядом же на пустыре 4! автостоянки , но Детский садик же лучше!!! Александр Юрьевич Вилкул , Вадим Нестеренко - обратите внимание пожалуйста , ведь это преступление на Гули Королевой 14г идет вразрез с Вашей программой! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті