Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
16:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 3 октября

Криминальная сводка на 3 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

02.10.2013 о 01.05 до Бабушкінського райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення вiд місцевої жительки 1961 р.н., яка повідомила, що її брат, місцевий житель 1960 р.н. за місцем їх спільного мешкання вбив чоловіка. Правоохоронці, що виїхали на місце події на подвір’ї приватного домоволодіння з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини серця, виявили тіло місцевого жителя, непрацюючого чоловіка 1985 р.н., який 2.10.2013 о 00.50, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння разом зi своїм батьком, місцевим жителем 1961 р.н., зайшли на подвір’я домоволодіння, де мешкає брат заявниці i мiж ними через давнi неприязні відносини, сталась сварка, яка переросла в бiйку. Чоловік кухонним ножем, який взяв в будинку, наніс чоловікові один удар у грудну клітину, спричинивши останньому вищевказане смертельне поранення. Знаряддя злочину - кухонний ніж зi слідами речовини бурого кольору схожої на кров - вилучено. Слідчий відділ райвідділу вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

За грабiж майна у чоловіка 1992 р.н., що мав мiсце 01.10.2013, затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1990 р.н. У нього вилучено викрадений мобільний телефоном та гроші. За даним фактом слідчий відділ Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції вніс відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.


Kot  (04.10.13 16:34): Обновите инфо. Новость, что 2 что 3 октября одинаковая. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте