Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
18:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 18 сентября

Криминальная сводка на 18 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

18.09.2013 о 17.55 до Бабушкінського райвідділу міліції звернувся чоловік 1983 р.н., який повідомив, що о 01.30 на території овочевої бази, де він розгружав товар, на грунтi раптово виниклої сварки iз приймальником товару, між ними виникла бiйка, під час якої останній пошкодив його мобільний телефон, та зірвав з шиї ланцюжок iз жовтого металу. За скоєння злочину доставлений до райвідділу та опитаний чоловік 1977 р.н. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

16.09.2013 року до чергової частини Жовтневого райвідділу міліції по телефону 102 надійшло повідомлення від жінки 1993 р.н., що на пр. Гагаріна невідомий спричинив ножове поранення стегна її співмешканцю. Бригада швидкої допомоги констатувала смерть потерпілого. На місці пригоди працівники міліції виявили тіло загиблого чоловіка 1990 р.н.. Було встановлено, що цього дня о 1:50 між ним на невідомим чоловіком виникла сварка, в ході якої останній спричинив потерпілому вказане поранення, після чого втік з місця злочину. Завдяки вжитим заходам за скоєння злочину встановлений непрацюючий мiсцевий житель 1958 р.н. Було з’ясовано, що знаряддя злочину – ніж, він викинув до одного з смiттєвих контейнерiв на пр. Гагарiна. Згiдно висновку СМЕ смерть чоловіка настала внаслiдок гострої крововтрати, травми декiлькох кровоносних судин на рiвнi стегна. Слідчий відділ Жовтневого райвідділу вніс відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років. Зловмиснику обрано запобiжний захiд - тримання пiд вартою.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте