Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
06:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 15 августа

Криминальная сводка на 15 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

15.08.2013 о 10.50 до чергової частини Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління телефоном вiд чергового лікаря міської лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, що з приватної квартири бригада швидкої допомоги iз закритою черепно-мозковою травмою, переломом основи черепа, внутрішньочерепною гематомою у неконтактному стані доставила непрацюючу, місцеву жительку 1984 р.н., яка була госпiталiзована до реанiмацiйного вiддiлення зазначеної лiкарнi. Було встановлено, що 14.08.2013 о 18.00 вона знаходилася на міському пляжі у м. Дніпродзержинську, де непрацюючий чоловік потерпілої 1971 р.н., раніше судимий за вживання наркотиків, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки, руками та ногами побив дружину, спричинивши зазначені тілесні ушкодження. Після цього жінка пішла до своєї матері, де залишилась на ніч. Наступного дня о 09.30 жінці стало гірше, тож викликали «швидку допомогу», яка доставила жінку у непритомному стані до лiкарнi. Слідчий відділ вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

15.08.2013 о 9.20 до Новомосковського райвідділу міліції по телефону спецлiнiї 102 звернулася жінка 1978 р.н., яка повідомила, що о 9:00 непрацюючий чоловік 1972 р.н., зайшов в приміщення магазину, де заволодiв настольними вагами. Слідчий відділ вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

15.08.2013 о 19.00 до Дніпровського райвідділу надiйшов рапорт працiвника сектору карного розшуку, в якому значилося, що пiд час проведення оперативно-розшукових заходiв було встановлено, що 5 червня поточного року о 02.00 двоє невiдомих шляхом вiльного доступу (потерпiлий вiдкрив їм дверi) зайшли квартири, де побили руками по обличчю господаря 1995 р.н., а потім заволодiли його мобiльним телефоном. Потерпiлий ранiше до міліції не звертався через те, що боявся фiзичної розправи з боку нападаючих. За скоєння злочину встановленi та доставленi до райвідділу непрацюючi чоловіки 1994 та 1995 р.н. Слідчий відділ вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. 15.08.2013 о 21.25 працiвники служби карного розшуку вилучили у непрацюючого мiсцевого жителя 1960 р.н. саморобний пристрiй типу «самопал», виготовлений з металевої трубки довжиною 150 мм, дiаметром 5 мм, примотаної iзоляцiйною стрiчкою до дерев'яної рукоятки. Слідчий відділ вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

15.08.2013 о 18.00 працiвники служби боротьби з незаконним обігом наркотиків вилучили у непрацюючого ранiше судимого мiсцевого жителя 1984 р.н. 4 кг речовини рослинного походження, схожої на наркотичний засіб «марихуана». Слідчий відділ вніс вiдомостi до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте